Το συγκινητικό Αντίο του Χωματά

Ο Δημήτρης Χωματάς αποχώρησε από τον Α.Ο.Κ μετά από τέσσερα πετυχημένα χρόνια.

Όλα τα ωραία έχουν κάποτε ένα τέλος καθώς παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Καμινίων αποτελεί μετά από 4 χρόνια ο Δημήτρης Χωματάς.

Ο ικανός προπονητής αποχαιρέτησε την ομάδα με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Χωματάς:

“Θα χρειαστούν πολλές γραμμές και πάρα πολλές λέξεις για να σας πω τα όσα υπέροχα πράγματα πέρασα μαζί σας όλον αυτόν τον καιρό.

Μιλάω για όλους εσάς στην ομάδα από το Δ.Σ τον Γενικό Αρχηγό, Φίλιππα Βερδιάκη, τον αδερφό και συνεργάτη, Μάνο Κανάκη, και φυσικά τους πάρα μα πάρα πολλούς παίκτες που συνεργάστηκα και ευχαριστώ ένα ένα ξεχωριστά που θυσίαζε τόσα πολλά χωρίς κανένα όφελος για την ομάδα.

Άλλους προσπάθησα να βελτιώσω άλλους να μάθουν να έχουν σωστή ποδοσφαιρική νοοτροπία άλλους ίσως να στεναχώρησα και σε αυτούς χρωστάω ένα ειλικρινές συγγνώμη.

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο θα χαιρόμουν πολύ τουλάχιστον οι μικροί να αποκτήσατε ποδοσφαιρική παιδεία κ ήθος που θα σας χρειαστούν κ στην ζωή σας.

Έδωσα λίγα και πήρα πολλά όλα ήταν ένα σχολείο για μένα. ΕΥΧΟΜΑΙ να καταφέρετε τον στόχο μας να σώσετε την χρονιά και τότε θα είμαι δίπλα χαρούμενος δεν φεύγω γιατί φοβάμαι και σας το έχω αποδείξει αυτό φεύγω γιατί ΙΣΩΣ είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Μέχρι το τέλος τα πάντα εξαρτώνται από τα πόδια σας δώστε τα πάντα σε κάθε προπόνηση σε κάθε αγώνα και είμαι σίγουρος πως πάλι εσείς θα τα καταφέρετε…”