Στις 21/4 ξεκινάει το “7ο Παιδικό Τουρνουά”

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών.

“7ο  ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.”

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  21-3-2018 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Ηρακλείου με εκπροσώπους των συλλόγων, αθλητικών Κέντρων, διαιτητών και ιατρών για το “7ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου”, που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ,

αφού καλωσόρισαν τους εκπροσώπους των ομάδων, αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες του  Δήμου για το 2018 και τόνισαν το ιδιαίτερο βάρος που δίνει ο Οργανισμός και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού  στην διοργάνωση τουρνουά για μικρά παιδιά.

Επίσης μεγάλη σημασία για τον Δήμο έχει η ασφάλεια των μικρών παιδιών που συμμετέχουν, αλλά και η επιτακτική ανάγκη για  συνεχής επιμόρφωση  προπονητών,  διαιτητών  και όλων όσων εμπλέκονται σε τέτοιου είδους Τουρνουά.

Ειδικά για το τουρνουά του Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει εξ’ ολοκλήρου ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ είπε ότι προσφέρει τη δυνατότητα σε 3.5 χιλιάδες  μικρούς αθλητές να συμμετάσχουν  με κυρίαρχο  στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού,  όπως η ευγενής άμιλλα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης  και τοποθετήθηκαν ο  Νεκτάριος Ανδρεαδάκης  Δημοτικός σύμβουλος & μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής  του ΔΟΠΑΦΜΑΗ , όπως και τα υπηρεσιακά στελέχη κ.κ. Γιώργος Γαυγιωτάκης , Βάνα Γαλυφιανάκη και Φωτεινή Κρουσταλάκη.

Την συνάντηση χαιρέτησαν ο κ. Βαγγέλης Παπαγγελής εκπρόσωπος της ΕΠΣΗ  ο κ Χρήστος Χανιωτάκης   εκπρόσωπος των  διαιτητών και ο κ.   Μανόλης Δουλγεράκης εκπρόσωπος των  ιατρών.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης, παρουσίασε σε βίντεο στιγμιότυπα αγώνων , έκανε απολογισμό για το 2017 , παρουσίασε τη φετινή προκήρυξη του Τουρνουά και επικεντρώθηκε στις αλλαγές  κανονισμών.  

Τέλος εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση όλων για την επιτυχία του Τουρνουά, μια επιτυχία που περνάει από την ασφάλεια όλων των παιδιών και την απόλαυση τους για το παιχνίδι.

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1.Γεννημένοι      τα έτη   2003-04     αγωνίζονται 11Χ11

  1. «                «        2005-06     αγωνίζονται 11Χ11&    9X9
  2. « «        2007-08     αγωνίζονται   9X9     &    8Χ8
  3. «                    «        2009-10     αγωνίζονται  
  4. « «        2011-12     αγωνίζονται   8Χ8

Ακολούθησε  διάλογος, με απόψεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για την καλύτερη διεξαγωγή και λειτουργία του Τουρνουά.

Στους υπεύθυνους των ομάδων δόθηκε ντοσιέ με την προκήρυξη των αγώνων  , τη δήλωση –  κατάσταση συμμετοχής και η τροποποίηση των κανονισμών για τις μικρές ηλικίες για το 2018.

  • Οι   δηλώσεις  συμμετοχής  υποβάλλονται μέχρι την   Δευτέρα   02/04/2018
  • Το  παράβολο συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την    Δευτέρα   02/04/2018
  • Οι καταστάσεις συμμετοχής με την υπογραφή , ιατρού (παιδίατρου ή παθολόγου ή καρδιολόγου ή  ιατρού γενικής ιατρικής) υποβάλλονται μέχρι την Δευτέρα   02/04/2018

 Η ΕΝΑΡΞΗ  ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21   ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2018.