“Χαρτοπόλεμος” της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και Τζώρτζογλου

Ανακοίνωση για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο έβγαλε το αθλητικό τμήμα της χαρακτηριζόντας “Στυλοβάτη του συστήματος που έφτασε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας στην καταστροφή” τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ, με τον ίδιο να απαντάει τονίζοντας: “H ιστορiα και οι πράξεις του κάθενα δεν είναι χαρτονομίσματα που να μπορείς να τα παραχαράξεις”

Ανακοίνωση για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο έβγαλε το αθλητικό τμήμα της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

Ως αθλητικό τμήμα της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουμε ξεκάθαρα την ικανοποίηση μας για την αποκαθήλωση ενός συστήματος που την τελευταία εικοσαετία έφτασε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας στην καταστροφή, την ανυποληψία και την απόλυτη απαξίωση στα μάτια της κοινωνίας.

Στυλοβάτης αυτού του συστήματος υπήρξε έως και την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η. 

Ποιος μπορεί να λησμονήσει τις κουμπαριές της χρυσής εποχής της παράγκας, των λυράρηδων και των ύποπτων αγώνων, την προώθηση σε κομβικές θέσεις ανθρώπων που δηλητηρίαζαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον αποκλεισμό με κάθε μέσο κάθε υγιούς στελέχους του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου; Τις τελευταίες ώρες μάλιστα δεν ντράπηκε να εμφανιστεί ως υπερασπιστής του δικαίου.

Στην κίνησή του αυτή  δεν εκτέθηκε ο ίδιος προσωπικά ως όφειλε αλλά συμπαρέσυρε και δύο ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας.

Δεν πανηγυρίζουμε σήμερα. Οι εναλλαγές χαλίφηδων δεν μας αφορουν και δηλώνουμε ότι θα είμαστε εδώ για να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο με όλες μας τις δυνάμεις.

Χαιρετίζουμε όμως την αλλαγή σελίδας, χαιρετίζουμε την πτώση ενός καθεστώτος που βίαζε επι χρόνια το πιο αγαπημένο άθλημα στη χώρα μας, προς όφελος πολύ συγκεκριμένων κύκλων.

Εκφράζουμε την ελπίδα πως η επόμενη μέρα θα φέρει ξανά τον ποδοσφαιριστή στο προσκήνιο, θα ξεφορτωθεί μια και καλή τα απομεινάρια της σαπίλας που δίχως αμφιβολία θα επιδιώξουν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στα στεγανά τους, θα εκδημοκρατίσει την Ε.Π.Ο με την εφαρμογή της απλής αναλογικής. Περιμένουμε επίσης την στήριξη του ερασιτεχνικού και του παιδικού ποδοσφαίρου, που εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι απλώς εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους.

Το ποδόσφαιρο, όπως και όλα τα αθλήματα λειτουργεί καλύτερα από τα κάτω προς τα πάνω και όχι το ανάποδο.

Ο ερασιτεχνικός και ο μαζικός αθλητισμός οφείλουν να στηριχθούν. Σε κάθε περίπτωση, οι θέσεις μας στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο είναι ξεκάθαρα διατυπωμένες, κι είμαστε εδώ για να τις συζητήσουμε, να τις υπερασπιστούμε και να διαμορφώσουμε σε αυτές τις κατευθύνσεις το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο”.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου απάντησε: 

 

“Η ιστορία και οι πράξεις του κάθε ένα από μας ιδιαίτερα όταν είμαστε δημόσια πρόσωπα δεν είναι χαρτονομίσματα που να μπορείς να τα παραχαράξεις……..

Σήμερα το google και το youtube δίνουν άπειρες και σαφέστατες πληροφορίες για όλους μας. Το αν αντιστάθηκα – ΠΟΛΕΜΗΣΑ η όχι την ΕΠΟ και το σαθρό και βρώμικο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα που δεκαετίες υπήρχε στην πατρίδα μας, μπορεί εύκολα σήμερα κάποιος να το πληροφορηθεί και φυσικά οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση για μένα, αν γκουγκλάρουν από τρεις μόνο λέξεις “ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΟ YOUTUBE”.

Όμως για την ταμπακιέρα δεν απάντησαν. Για τους μισθούς των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ συντρόφων που οι ίδιοι “φύτεψαν” στην ΕΠΟ των 8.000 και 10.000 και 12.000 και 16.000 το μήνα απόλυτη βουβαμάρα.

Άντε ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ φίλοι γκουγκλάρετε τώρα τις τρεις λέξεις “ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΟ YOUTUBE” ακούστε – διαάστε – ενημερωθείτε και βουλώστε και μετά ας δώσουμε όλοι ευχές και χρόνο στον φίλο Βαγγέλη Γραμμένο και στους συνεργάτες του για δύναμη κουράγιο και επιτυχία”.