Φιλική νίκη για τον ΕΓΟΗ κόντρα στον ΑΟΚ

Δυνατό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, έδωσαν στη Βαγιά το απόγευμα του Σαββάτου 12 Αυγούστου, ΕΓΟΗ και ΑΟΚ με τους δύο προπονητές να βγάζουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ ο ΕΓΟΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρις το γκολ του Τσαρσυταλίδη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των “πρασίνων” δείχνοντας έτσι την επιθετική του ικανότητα.

Ο τεχνικός των “πρασίνων” Δημήτρης Τσέρος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του σήμερα, δίνοντας μάλιστα και τριήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν τις μπαταρίες.

Από την άλλη ο τεχνικός του ΑΟΚ Δημήτρης Χωματάς, χρησιμοποίησε αρκετά σχήματα και πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να βγάλει καμία σημαντική απόφαση, καθώς ακόμα η ομάδα “χτίζεται”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλευριτάκης, Καρυπίδης, Καλαϊτζάκης Γ., Σκορδίλης, Κυριακάκης, Ζάταρας, Αουγκλέν, Παρασίρης, Τσέρος, Βίσκα, Τσαρσυταλίδης,

Έπαιξαν ακόμα Καλαιτζάκης, Λικάι,  Κουγιουμουτζάκης, Γιακουμάκης

Ενώ για τον ΑΟΚ: Κασσωτάκης, Αδαμάκης, Βερνιδάκης, Σιδηρόπουλος, Τζιώτης, Κάββαλος, Σαμαριτάκης, Γούλας, Λούσι, Γαλανός. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Κυρλάκης, Χαντζής, Σαριδάκης, Τζανιδάκης, Δουκιαντζάκης, Θέμελης, Μεχίλι.