Σαφείς αιχμές προς Κουκουλάκη από την ΕΠΣΗ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πήρε θέση για την καρατόμηση Φουκάκη από την Σούπερ Λιγκ, εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή της, “φωτογραφίζοντας” τον Μιχάλη Κουκουλάκη ως υπεύθυνο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

“Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια, οργή και αγανάκτησή τους για την καρατόμηση του μέλους μας, Γιώργου Φουκάκη, από τους πίνακες διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.

Δυστυχώς, η άσχημη αντιμετώπιση που είχε ο Γιώργος Φουκάκης και γενικότερα η ηρακλειώτικη διαιτησία, όταν από τον περασμένο Νοέμβριο ανέλαβε τις τύχες της διαιτησίας η παρούσα ΚΕΔ/ΕΠΟ, κορυφώνεται με την καρατόμησή του από τους πίνακες.

Ένας από τους κορυφαίους διαιτητές της Κρήτης, που έκανε μεγάλη προσπάθεια, δούλεψε και δικαιώθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, ένα χρόνο αργότερα ωθείται να βιώσει την πιο δυσάρεστη στιγμή της διαιτητικής του καριέρας.

Και θλιβόμαστε ιδιαίτερα που ιθύνων νους γι’ αυτό το γεγονός είναι ένας συμπολίτης, ο οποίος ευεργετήθηκε κατά το παρελθόν από την ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά επιβεβαιώνεται η φράση «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Η ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει την απεριόριστη εμπιστοσύνη της και στήριξή της στον Γιώργο Φουκάκη και του ζητάμε να μην σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει με υπερηφάνεια, όπως αρμόζει στον ίδιο και στην διαιτησία που υπηρετεί…

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ”