Βασιλειάδης: “Στόχος η άνοδος του ΠΑΟ Γουβών”

Με μία μακροσκελή ανάρτηση του στη σελίδα του ΠΑΟ Γουβών, ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βασιλειάδης, έστειλε τα προσωπικά του μηνύματα στους ποδοσφαιριστές του σχετικά με τα πλάνα της νέας σεζόν, αρχής γενομένης από την προετοιμασία, ενώ έκανε και μία γενική ενημέρωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση του:

“Καλησπέρα σε όλους. Καιρό έχουμε να επικοινωνήσουμε. Όμως πλησιάζει η ημέρα της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και της προετοιμασίας. Ο,τι έγινε έγινε πέρυσι. Η ιστορία έγραψε και όλοι θα κριθούμε από αυτήν. Οφείλουμε όμως όλοι μαζί τη νέα χρονιά σαν πιο σοφοί και έχοντας μάθει από τα λάθη μας να δουλέψουμε σκληρά με όρεξη και διάθεση, ώστε εφέτος να λιγοστέψουν τα λάθη, να το ευχαριστηθούμε όλοι. 

Στόχος όλων μας πρέπει να γίνει η άνοδος του ΠΑΟ Γουβών στην παραπάνω κατηγορία. Να θυμάστε πάντα, ο,τι μπορούμε να πετύχουμε όλοι μαζί δεν μπορεί να το πετύχει ένας μόνος του. Ευθύνη όλων είναι να γίνουμε ομάδα-οικογένεια, όπου ο ένας θα δουλεύει για τον άλλον, εντίς και εκτός γηπέδου.

Με αυτή, λοιπόν τη φιλοσοφία και τη λογική είναι επιθυμία μου να ξεκινήσει η νέα αυτή χρονιά. Σε συνάντηση με το Δ.Σ. της ομάδας αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1)Έναρξη της προετοιμασίας την 17/8/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30 το πρωί στο γήπεδο Γουβών, όπου θα τελεσθεί ο αγιασμός και θα υπάρξει μία πρώτη γνωριμία μεταξύ μας. Θα ακολουθήσει οικογενειακό διπλό (13:30 θα έχουμε τελειώσει). Είναι μία ώρα που μπορούν να έρθουν οι περισσότεροι βάση του ωραρίου εργασίας, που έχω στα χέρια μου. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να είμαστε όλοι εκεί.

2)Από την 18/7/2017 ημέρα Παρασκευή οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο Χερσονήσου σε δύο γκρούπ. Το πρώτο 9:00-10:30 το πρωί για αυτούς που δουλεύουν απόγευμα ή βράδυ, ενώ το δεύτερο 16:00-17:30 για αυτούς που δουλεύουν πρωί. Αυτό θα γίνεται τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή μέχρι τις 1/9/2017, οπότε θα γίνουμε ένα γκρουπ σε ώρα που θα σας ανακοινωθεί σύντομα. Όπως καταλαβαίνετε, στόχος μου είναι να μπορέσετε οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες προπονήσεις κατά την πρώτη φάση της προετοιμασίας. Οι δικαιολογίες για απουσίες πρέπει να είναι ελάχιστες. Λεπτομέρειες θα συζητηθούν κατά την πρώτη συνάντηση στις 17/8. Παρακαλώ φροντίστε το ωράριο εργασίας εγκαίρως, ώστε να δώσετε όλοι το παρών στην πρώτη συνάντηση. Πάρτε ένα ρεπό ή ένα διάλειμμα δύο ωρών. 

3)Φιλικά έχουν οριστεί για τις 24/8 με τους Κουνάβους και 12/9 με τον Μοχό. Ρυθμίστε τα ρεπό σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση και πίστη για ένα καλό ξεκίνημα”.