Νίκες για Αλμυρό και Κριτσά

Εντυπωσιακός ο Αλμυρός συνέτριψε με 5-0 τον Άρη Περιβολίων στα Χανιά, ενώ η Κριτσά επικράτησε 2-1 της Ιωνίας στο Ασταλένιο στα παιχνίδια μπαράζ και πήραν το προβάδισμα για τις δύο θέσεις που οδηγούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Αλμυρός και Κριτσά ήταν οι δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη στα μπαράζ των τεσσάρων δευτεραθλητών της πρώτης κατηγορίας του τοπικού των νομών της Κρήτης.

Η ομάδα του Γαζιού κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο Αλμυρός επικράτησε με 5-0 του Άρη Περιβολίων στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς στα Χανιά και πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς. Τα γκολ για την ομάδα του Γιάννη Σακαβέλη πέτυχαν, δύο ο Ξυδάκης(13, 47), και από ένα οι Στρατήγης Πέτρος, Τσιγώνης και Μαγούλιος στο 38, 42 και 82 αντίστοιχα.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας που έγινε στο Ατσαλένιο η Κριτσά επικράτησε 2-1 της Ιωνίας 2000 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεργιόπουλο που σημείωσε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του στο 35 και 89 λεπτό αντίστοιχα. Αρχικά είχε ισοφαρίσει η ομάδα των Χανίων με τον Γιανουλάρη στο 79 λεπτό.