Οι νικητές του “ΖΑΡΟΣ- ΦΗΜΗ TENNIS OPEN 2021”

Τιμή στην μνήμη του Γιάννη Περάκη.

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», η τελετή λήξης του  «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΖΑΡΟΣ- ΦΗΜΗ ΤENNIS OPEN 2021.  To μεγαλύτερο σε συμμετοχή ανοικτό τουρνουά τένις της Κρήτης με 420 συμμετοχές στις 11 κατηγορίες, διεξήχθη με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και την χορηγία των Κρητικών εταιρειών «ΖΑΡΟΣ» και «ΦΗΜΗ» και ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Γιάννη Περάκη.

Τα Κρητικά Αναψυκτικά «ΦΗΜΗ» και το μοναδικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΡΟΣ» για όγδοη συνεχόμενη χρονιά από την αναβάθμιση του τουρνουά το 2014, στηρίζουν τον Όμιλο και τη διοργάνωση της μεγαλύτερης τενιστικής γιορτής του καλοκαιριού!

Νωρίς το απόγευμα διεξήχθη ο τελικός της κατηγορίας Master Ανδρών μεταξύ του Μιχαήλ Ταμιωλάκη και του Luszak Piotr. Ένας τελικός μεγάλων επιδόσεων με τελικό νικητή τον Ταμιωλάκη με σκορ 61 – 63.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με το αφιέρωμα στον Γιάννη Περάκη με βασική αναφορά στην ευγένεια και  τις αθλητικές αξίες που υπηρετούσε με πάθος μέχρι το τέλος της ζωής του ο πρώην πρωταθλητής τένις του ομίλου. Ο πρόεδρος Μιχάλης Δελάκης εκ μέρους του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» αναφέρθηκε σε σημαντικές αθλητικές στιγμές του, όπως αποτυπωθήκαν στον τοπικό τύπο της δεκαετίας του 1960,  με σημαντικές επιτυχίες και πρωταθλήματα τόσο σε επίπεδο Κρήτης, όσο και στα πρωταθλήματα  Νοτίου Αιγαίου που με την συμμετοχή τόσο του Γιάννη Περάκη όσο και των Λάμπη Μελισουργακη, Ιωάννη  Περδικογιαννη και Γιώργου Στρατάκη σχεδόν όλα κατέληγαν στο Ηράκλειο. Για την ζωή  και την επαγγελματική δραστηριότητα του Γιάννη Περάκη και την σημαντική συμβολή του στα κοινά κυρίως στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο αναφέρθηκε εκ μέρους των παιδιών του, ο γιος του Χάρης Κουκουράκης.  Δόθηκε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του ομίλου στην οικογένεια του, ενώ το  αφιέρωμα έκλεισε με την άλλη μεγάλη αγάπη του το χορό. Η δασκάλα χορού στην Χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη στην οποία ανήκε ο Γιάννης Περάκης μέχρι το τέλος της ζωής του,  η  Κρίστη Κακουλακη και ο Σταύρος Ρασιδακης, έκλεισαν το τιμητικό αφιέρωμα – όπως θα ήθελε ίσως και ο ίδιος ο Γιάννης-με μια ειδική  χορογραφία την μοναδική της εκδήλωσης (λόγω των ειδικών μέτρων για τον covid 19).

Η βραδιά  συνεχίστηκε με ελαφρύ γεύμα, απονομή επάθλων και κληρώσεις δώρων.

Το “παρών” έδωσαν, και έκαναν απονομή επάθλων, ο βουλευτής του ΜΕΡΑ25 κ. Γιώργος Λογιάδης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου  κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου  κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Γρηγόρης Πασπάτης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μαρία Καναβάκη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Στέλλα Αρχοντάκη, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Χάρης Βαβουρανάκης, και οι πρώην πρόεδροι του Ομίλου κ.κ. Μανόλης Παπακαλιάτης και Μανόλης Μαρκαντωνάκης ενώ επιστολή απέστειλε ο υπουργός Λεύτερης Αυγενακης με αναφορά στον αθλητή και τον άνθρωπο Γιάννη Περάκη

Κατά τη διάρκεια της τελετής έγιναν οι βραβεύσεις των νικητών του «ΖΑΡΟΣ- ΦΗΜΗ TENNIS OPEN 2021, το οποίο ξεκίνησε στις 3 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε στις 2 Αυγούστου 2021. Έγιναν συνολικά 11 κατηγορίες μονού και διπλών και συμμετείχαν 420 αθλητές και αθλήτριες, ενώ διεξήχθησαν συνολικά 528 αγώνες.

 

Οι νικητές ανά κατηγορία

MASTERS ΑΝΔΡΩΝ

1ος Νικητής Ταμιωλάκης Μιχαήλ,

2ος Νικητής Luszak Piotr

3οι Νικητές Κόκκαλης Στέλιος, Kacznarek Alex

OPEN ΑΝΔΡΩΝ

1ος Νικητής Τωμαδάκης Μάνος

2ος Νικητής Φλουρής Γιάννης

3οι Νικητές Περδικογιάννης Στέλιος και Κολετζάκης Δημήτρης

ΑΝΔΡΩΝ 30+

1ος Νικητής Κοκκινάκης Γιάννης

2ος Νικητής Μαρκογιάννακης Μιχάλης

3οι Νικητές Κάργατζης Κώστας και Δολαψάκης Βαγγέλης

ΑΝΔΡΩΝ 40+

1ος Νικητής Ψαρουδάκης Στράτος

2ος Νικητής Σκορδαλάκης Μάνος

3οι Νικητές Μυρτάκης Μιχάλης και Βασιλάκης Μιχάλης

ΑΝΔΡΩΝ 50+

1ος Νικητής Παπουτσάκης Μιχάλης

2ος Νικητής Τσατσάκης Άρης

3οι Νικητές Κουτράκης Κώστας και Πρινιανάκης Γιώργος

ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

1ος Νικητής Ξηρουδάκης Ηλίας

2ος Νικητής Ατσαλάκης Παναγιώτης

3οι Νικητές Μπαμπουλάκης Νίκος και Ταμιωλάκης Μανόλης

OPEN ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η Νικήτρια Ραμουτσάκη Μίρκα

2η Νικήτρια Μαγκανά Αλεξία

3ες Νικήτριες Χατζημηνά Μαρία και Χατζάκη Μαρίλη

ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η Νικήτρια Αλεξάκη Νάνσυ

2η Νικήτρια Βασίλα Λιάνα

3ες Νικήτριες Πουλακάκη Σουζάνα και Γκούμα Μαρία

ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ

1οι Νικητές Γκαλανάκης Μάνος/ Μεσσαριτάκης Γιώργος

2οι Νικητές Μπόγρης Βαγγέλης/ Καλογριδάκης Γιώργος

3οι Νικητές Τζωρμπατζάκης Νίκος/ Τζωρμπατζάκης Γιώργος και Βερνάρδος Μιχάλης/ Θεοδωράκης Σταύρος

ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1ες Νικήτριες Λυδάκη Δήμητρα/ Μπόγρη Αθηνά

2ες Νικήτριες Πασπαράκη Ειρήνη/ Βελιβασάκη Χαρά

3ες Νικήτριες Μαγκανά Αλεξία/ Χατζάκη Μαρίλη- Σιγανού Ρένια/ Κλώντζα Πόπη

ΔΙΠΛΑ ΜΙΚΤΑ

1οι Νικητές Γιαννακάκης Λευτέρης/ Λυδάκη Δήμητρα

2οι Νικητές Κοκκινάκης Γιάννης/ Παναγιωτάκη Κατερίνα

3οι Νικητές Τζωρμπατζάκης Γιώργος/ Τζωρμπατζάκη Αγάπη- Ξηρουδάκης Γιώργος/ Ριχαλάντζε Άννα

Το Δ.Σ. στο πλαίσιο της εκδήλωσης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν το μεγάλο αυτό τουρνουά, την Εθελοντική Ομάδα, η οποία βοήθησε στην άριστη διεξαγωγή του τουρνουά και η οποία αποτελείται από τους: Δημήτρη Μπλαβάκη Διευθυντή του τουρνουά, Στράτο Ψαρουδάκη, επιδιαιτητή του τουρνουά, Μιχάλη Βασιλάκη, Γιάννη Διαλεκτάκη, Νίκο Ζερβάκη, Ειρήνη Καραμπίνη, Μανόλη Κουμαντάκη, Ελένη Κυριακάκη, Παντελή Κυριακάκη, Μαριλένα Λούρου, Αλεξία Μαγκανά, Γιάννα Νοικοκυράκη, Φιλία Παρασύρη, Γιάννη Παρασύρη, Ειρήνη Πασπαράκη, Στέφανο Περδικογιάννη, Γιάννη Πετράκη, Γιώργο Πρινιανάκη, και Δημήτρη Τσίχλα.

Επίσης ευχαριστεί το Κώστα Γαρεφαλακη τον γνωστό σε όλους Άγιο που με εύθυμο τρόπο, “καίριες” παρεμβάσεις  και ατάκες κράτησε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στην εκδήλωσης σε υψηλό επίπεδο.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ευχαριστεί, την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΡΟΣ και τα Κρητικά Αναψυκτικά ΦΗΜΗ. Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία VODAFONE Κουκουράκης- Παπακαλιάτης για την προσφορά δώρων της κλήρωσης, καθώς επίσης τους Βελεντάκης Home Store, Οικοκλίμα- Κυριακάκης/  Ορφανάκης, τον κ. Γιάννη Κοκκινάκη τον κ. Δημήτρη Μπλαβάκη ,και την κρητική Μπύρα CANDIA.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook