Πρωτοπορεί η Interwetten στον τομέα των διαδικτυακών πληρωμών!

Συμφωνία Interwetten – MuchBetter.

Περισσότερες επιλογές πληρωμών για καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων θα προσφέρει πλέον στους Έλληνες και στους ξένους παίκτες της η Interwetten. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε μία νέα, ενδιαφέρουσα συμφωνία ανάμεσα στην Interwetten και στην εταιρία MuchBetter με τη δεύτερη να προσφέρει πληρωμές σε πραγματικό χρόνο στους παίκτες, με χαμηλότερες προμήθειες και τέλη για την ιστοσελίδα στοιχήματος και καζίνο.

Σύμφωνα με την Interwetten, η επιλογή της MuchBetter έγινε κατά βάση λόγω των καινοτόμων χαρακτηριστικών της και κυρίως της υποστήριξης που αυτή προσφέρει σε φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Οι χρήστες των υπηρεσιών της MuchBetter είναι σε θέση να πραγματοποιούν πληρωμές χρησιμοποιώντας απλά και μόνο την εφαρμογή που θα εγκαταστήσουν στο κινητό τους τηλέφωνο και το δακτυλικό τους αποτύπωμα, χωρίς πολύπλοκους κωδικούς και ερωτήσεις ασφαλείας. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται από μια σειρά διαδικτυακών κινδύνων ασφαλείας.

Σε δηλώσεις του ο συν-ιδρυτής της MuchBetter κος Jens Bader τόνισε πως ο στόχος της εταιρείας του είναι να δημιουργεί πάντα αποδοτικές συμφωνίες με τους συνεργάτες της. Στην περίπτωση της Interwetten, υπάρχει αμοιβαία συνεργασία και μεγάλη διάθεση χρήσης των νέων τεχνολογιών, που προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια με μικρότερη ταλαιπωρία για τους χρήστες των διάφορων online υπηρεσιών. Ο κος Bader ανέφερε επίσης πώς η εταιρεία του έχει δημιουργήσει μία λύση, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες της Interwetten.

Από την πλευρά της Interwetten, η επιλογή της MuchBetter είχε να κάνει επίσης και με το εμπορικό μοντέλο της συγκεκριμένης επιχείρησης. Πιο συγκεκριμένα, οι προμήθειες που θα πληρώνει η Interwetten θα στηρίζονται σε ένα μοντέλο μηνιαίας χρεώσης ανάλογα με το ύψος και το πλήθος των συναλλαγών και όχι στο μοντέλο της πληρωμής ανά συναλλαγή, που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία του συναλλαγών και των προμηθειών.

Όπως εξήγησε η Διευθύνων Σύμβουλος της Interwetten Dr. Birgit Bosch, η Interwetten επέλεξε την προσέγγιση της MuchBetter λόγω των καινοτομιών στον τομέα των πληρωμών. Πρόσθεσε επίσης πως μετά από χρόνια ανάπτυξης, ο τομέας των παιχνιδιών από κινητά τηλέφωνα προσφέρει νέες ευκαιρίες σε μία τεράστια και ιδιαίτερα δυναμική αγορά. Η εφαρμογή της MuchBetter δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου τους πελάτες αυτούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες και επιδιώξεις από τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές τις οποίες χρησιμοποιούν.

Η νέα αυτή μέθοδος ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου θα προστεθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην ήδη πλούσια γκάμα διαθέσιμων επιλογών κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων της Interwetten. Όπως αναφέρουν οι δύο εταιρείες, οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων θα τη λατρέψουν, καθώς είναι ιδιαίτερα πρακτική και δίνει ένα τέλος στο πλήθος των διάφορων κωδικών πρόσβασης, που πολλές φορές είναι αδύνατο να θυμηθεί κάνεις όταν είναι ώρα να χρησιμοποιήσει κάποια υπηρεσία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook