Μακρόν: «Αφήστε τους παίκτες να αγωνιστούν»

05/05/2024 22:35

Σε μια συνέντευξή του στην «La Tribune Dimanche»-και δημοσιεύεται σήμερα (5/5)-, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εκμυστηρεύεται ότι συζήτησε με τον πατέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, για μια την πιθανή συμμετοχή του γιου του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, με την ομάδα του Τιερί Ανρί.

Πρωτοφανής βιαιότητα Ισραηλινών αστυνομικών ην ώρα της τελετής για το Άγιο Φως

05/05/2024 17:07

Ενόχληση στην Αθήνα προκάλεσε η βίαιη σύλληψη από τις Ισραηλινές Αρχές Έλληνα Αστυνομικού του Ελληνικού Προξενείου στην Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια της τελετής του Αγίου Φωτός. Η Αθήνα ζήτησε από το Τελ Αβιβ την απελευθέρωση του Αστυνομικού αλλά και εξηγήσεις για τη βίαιη σύλληψη, οι εικόνες από την οποία προκαλούν αντιδράσεις

«Χάσαμε τον πόλεμο με τη Χαμάς – Μην μπούμε στη Ράφα» – Τι λένε πρωτοκλασάτοι Ισραηλινοί στρατηγοί

05/05/2024 11:58

Κάποτε με καμένο πρόσωπο, εν ώρα μάχης, συνέχιζε να διοικεί τα στρατεύματα ακλόνητος. Πολλά χρόνια μετά, προέβλεψε την 7η Οκτωβρίου. Σήμερα, μάλλον έχει βαρύνουσα σημασία όταν παραδέχεται ότι έχασε ήδη τον πόλεμο ο στρατός που κάποτε o ίδιος διοικούσε… ο Ισραηλινός!

Ζαχάροβα: Η στρατιωτική άσκηση Steadfast Defender, ένδειξη ότι το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για σύγκρουση με τη Ρωσία

04/05/2024 23:42

Η τετράμηνη στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ, με την ονομασία , κοντά στα ρωσικά σύνορα, είναι απόδειξη ότι η Συμμαχία προετοιμάζεται για μια πιθανή σύγκρουση με την Ρωσία, δήλωσε το Σάββατ0 η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.