Τελειώστε το να τελειώνουμε

Διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε η αρμόδια αρχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει πλήξει πια και τη χώρα μας. Σπ.Αλεξ.

Διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε η αρμόδια αρχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει πλήξει πια και τη χώρα μας.Σπ.Αλεξ.

Δεν είναι κάτι που μας αρέσει.Περιμέναμε χρόνια να επιστρέψει ο ΟΦΗ σε κορυφαίο επίπεδο και τώρα που τα κατάφερε επιτέλους να μας το κόψουν πάνω στο καλύτερο;
Είναι λίγο ξενέρωμα αλλά τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν όσον αφορά το ζήτημα του κορωνοϊού οπότε καλό είναι να μπουν κάποιες προτεραιότητες.
Πρώτα η δημόσια υγεία,μετά όλα τ’άλλα.

Με λίγα λόγια: Τελειώστε το να τελειώνουμε!
Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί,όλοι έχουν παίξει με όλους,δεν υπάρχει λόγος να γίνουν τα play off και να μπουν όλοι σε κίνδυνο.
Δε γίνεται δηλαδή να πηγαίνουμε σε ακύρωση τεράστιας σημασίας διοργανώσεων σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να μη θέλουμε να ακυρώσουμε μια σειρά αγώνων,που στο κάτω-κάτω δεν κρίνει και τίποτα πια,αφού ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες θέσεις οδηγούν έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη.

Το ίδιο ισχύει και για τα play out.
Ο Πανιώνιος είναι τελευταίος και δύσκολα θα άλλαζε αυτό στους έξτρα αγώνες που εκκρεμούν.
Μοναδικό μπέρδεμα που μπορεί να προκύψει είναι ίσως το θέμα της δεύτερης θέσης από το τέλος,που οδηγεί στα μπαράζ με τον δεύτερο της Σούπερ Λιγκ 2.
Ας γίνουν δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για να δούμε ποιος θα παραμείνει ή θα ανέβει του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ και ας τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Απάντηση