Το θέμα είναι το πρότζεκτ

Κάποιοι προσπαθούν να χτυπήσουν τον ΟΦΗ διαδίδοντας λίγα εικοσιτετράωρα πριν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς,ότι αλλάζει ιδιοκτήτη.Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι εκτός από ιδιοκτήτη στην ομάδα υπάρχει και “project”. Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

Διαβάσαμε τις προάλλες σε αθηναϊκά μέσα ότι η οικογένεια Παλυβού πουλάει τις μετοχές της στην ΠΑΕ ΟΦΗ σε ξένους επενδυτές.
Το νέο βγήκε από αθηναϊκά sites και στη συνέχεια έπαιξε σε συγκεκριμένα media του Ηρακλείου.
Δεν έγινε το αντίστροφο,δηλαδή να βγει το θέμα από τοπικά μέσα και να αναπαραχθεί από αθηναϊκά.Κάτι που θα έμοιαζε πιο φυσιολογικό αλλά είχαμε ένα ανώνυμο δημοσίευμα,σε στιλ “κουτσομπολιού” από την Αθήνα.

Από κει και πέρα προς το παρόν έχουμε τα εξής δεδομένα:
Το ότι η ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά το σενάριο αυτό.
Όπως και το ότι ο μεγαλομέτοχος πια μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ είναι ο Μιχάλης Μπούσης και όχι οι Παλυβοί.Οπότε για να αλλάξει χέρια η ομάδα θα πρέπει να πουλήσει ο Big Mike κι όχι οι Παλυβοί.

Κάτι άλλο που σίγουρα προβληματίζει είναι το timing του δημοσιεύματος.
Τρεις μέρες πριν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για τον ΟΦΗ.
Πριν τον πρώτο τελικό για την είσοδο στα play off και το σφράγισμα ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την ομάδα,ένα τέτοιο δημοσίευμα ακόμη κι αν είχε ψήγματα αλήθειας,δεν παύει να σου δημιουργεί υποψίες.

Άλλο το project άλλο ο ιδιοκτήτης 

Πέρα όμως από όλα αυτά,το τάιμινγκ του δημοσιεύματος,το ότι ήταν ανώνυμο και από αθηναϊκό site, το βασικό που πρέπει να διευκρινίσουμε είναι ότι στην πραγματικότητα το δημοσίευμα δε μας λέει τίποτα ακόμη και αν έχει ψήγματα αλήθειας.Το θέμα στον ΟΦΗ δεν είναι ο ιδιοκτήτης αλλά το “project”,που υπάρχει πέρα από το ποιος είναι ο χρηματοδότης.

Δηλαδή στον ΟΦΗ υπάρχει ένα πλάνο,ένα σχέδιο.
Αυτό το πλάνο το “τρέχουν” κάποιοι άνθρωποι και κάποιοι άλλοι το χρηματοδοτούν.
Ακόμη λοιπόν και αν αλλάξουν οι χρηματοδότες,δεν προκύπτει ότι το πλάνο θα καταργηθεί.
Αν τα λεφτά δηλαδή τα βάζει ο Μπούσης με τους Παλυβούς ή ο Μπούσης μόνος του ή ο Μπούσης με κάποιους άλλους δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι επί της ουσίας για την ομάδα.

Ο χρηματοδότης-ιδιοκτήτης είναι κάτι και το “project” κάτι άλλο.
Ζούμε πια στο 2020 και οι επιχειρήσεις έχουν μετόχους που αλλάζουν,δεν είμαστε στην εποχή των μεγαλομπακάληδων,που ο καθένας είχε το μαγαζάκι του και το έπαιζε αφεντικό.
Τώρα τα πρόσωπα αλλάζουν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι εταιρίες διαλύονται.
Να μη χαίρονται λοιπόν κάποιοι.

Τρία παιχνίδια έμειναν μέχρι το τέλος,ας κάνουμε focus σ’αυτά.
Τα διοικητικά είναι θέμα της διοίκησης.

Απάντηση