“Φασίστες” παντού

Ο αετός του Πόντου,ναζιστικό σύμβολο.Μέσ’την πολλή θολούρα τους οι ψευτοκουλτουριαραίοι βλέπουν παντού φαντάσματα. Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης

Έχουν απασφαλίσει.
Βλέπουν ότι όχι μόνο χάνουν την κυβέρνηση αλλά και την αποδοχή της κοινωνίας.
Ο χώρος ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ,δηλαδή ο χώρος της “εκσυγχρονιστικής Αριστεράς” (και οι δυο λέξεις εντός εισαγωγικών),δηλαδή οι φιλελέδες που δηλώνουν αριστεροί,μετά από τέσσερις δεκαετίες ιδεολογικής κυριαρχίας,όπου αυτά που έγραφαν και έλεγαν ήταν a priori σωστά και δε δέχονταν καμία αμφισβήτηση από την ελληνική κοινωνία,τώρα τους γυρίζουν τις πλάτες οι πάντες.

Έτσι έχουν μπει στη διαδικασία να βαφτίζουν “φασίστα” όποιον τους κάνει κριτική,όποιον δεν τους αρέσει η μούρη του ή όποιον δε δηλώνει δημοσίως ότι τους στηρίζει.

Βλέπουν “φασίστες” και “ναζιστές” παντού. Δεν τολμάει κανείς να μιλήσει για την πατρίδα του και του την πέφτουν διαδικτυακά (και όχι μόνο) όλα τα έμμισθα τρολλ του συστήματος αυτού,που τουλάχιστον να είχαν και τις στοιχειώδεις γνώσεις να πεις ότι θα μπορούσες να κάνεις διάλογο μαζί τους.
Αλλά δεν…

Εδώ από το Altsantiri μπερδεύουν τον αετό της Ποντιακής σημαίας με το …πουλί της Χούντας ή τον αετό των Ναζί,δεν έχω καταλάβει ακριβώς.
Πάντως το θεωρούν “φασιστικό” σύμβολο!
Για γέλια και για κλάματα.