Γιατί το φιλικό με την Ομόνοια είναι σημαντικό

Από την τελευταία φορά έχουν περάσει χρόνια.Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης στο blog του στο athleticradio.gr

Εκεί που κλαιγόμαστε -και εγώ πρώτος απ’όλους- ότι δε θα δούμε κάποιο σοβαρό ματς στο Γεντί Κουλέ και το καλοκαίρι θα περάσει με τα κλασσικά ΟΦΗ-Εργοτέλης,ΟΦΗ-Πλατανιάς, ήρθε h ανακοίνωση του διεθνούς φιλικού με την Κυπριακή Ομόνοια.
Αυτό κι αν ήταν έκπληξη.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι:
Πρώτον: Οι Κύπριοι είναι Έλληνες αλλά η Κύπρος είναι ξεχωριστό κράτος.Άρα είναι διεθνές το παιχνίδι.
Δεύτερον: Η ομάδα έχει ξεχάσει τι θα πει να παίζει με ξένα κλαμπ στην Κρήτη αφού τελευταίο διεθνές φιλικό στο Ηράκλειο ήταν με τη Χέρεφεν στο Παγκρήτιο το 2006 και τελευταίο στο Γεντί Κουλέ με την Εσπανιόλ το 2002,σε ένα ματς που όλος ο κόσμος είχε ασχοληθεί με την παρουσία του “καπετάνιου” Γιώργου Βαρδινογιάννη στις κερκίδες του γηπέδου.Μάλιστα ο ιστορικός ηγέτης του Παναθηναϊκού επέστρεψε μετά από λίγες μέρες σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αξέχαστα και μπήκε στη Θύρα 4 για να μιλήσει με τους οργανωμένους.Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

Το θέμα είναι ότι ο ΟΦΗ δεν παίζει πια με ξένες ομάδες,ούτε καν σε φιλικούς αγώνες.Ειδικά στην Κρήτη.Οπότε επιβάλλεται να είμαστε εκεί την Κυριακή το βράδυ.
Να συμπληρώσουμε εδώ για την Ιστορία ότι και τα δυο φιλικά που αναφέραμε με Εσπανιόλ και Χέρενφεν έληξαν με ήττα του ΟΦΗ (2-3 και 0-1),ας ελπίσουμε να μη γίνει το ίδιο και την Κυριακή.
Γιατί όσο και να μη συμφωνούν κάποιοι,το αποτέλεσμα μετράει ακόμη και στα φιλικά.
Αν δε μετρούσε δεν θα γράφαμε τώρα εδώ για το παιχνίδι με την Ομόνοια ή εκείνα με την Εσπανιόλ και τη Χέρενφεν.