Η Σοβιετία του ΣΥΡΙΖΑ

Το αφήγημα της μοδός είναι αυτό:”Ζούμε σε μια Σοβιετία,σε ένα καθεστώς.Οι μπολσεβίκοι του Αλέξη έχουν μετατρέψει τη δημοκρατική μας χώρα σε δικτατορία.Εξόρισαν μέχρι και τον ήρωα μας τον Πύρρο το Δήμα,πρέπει κάτι να κάνουμε.”Γράφει ο Σπύρος Αλεξάκης στο blog του στο athleticradio.gr

“Η Σοβιετία του ΣΥΡΙΖΑ”
Η ποια;
Ναι,η Σοβιετία.
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μετά το 2015 στην Ελλάδα άλλαξαν τα πάντα.
Τώρα πια ζούμε σε καθεστώς.

Κατά τους συστημικούς της ΝΔ είναι κομμουνιστικό το καθεστώς αυτό,κάτι σαν του Ενβέρ Χότζα στην Αλβανία  ή του Τσαουσέσκου στη Ρουμανία.
Κατά τους πασοκοφιλελέδες αντίθετα το καθεστώς είναι “μαύρο”,”εθνικολαϊκιστικό”.Ο Αλέξης είναι ένας Φύρερ δηλαδή ή έστω ένας Ντούτσε,γιατί ανάμεσα στον Φύρερ και τον Ντούτσε υπήρχαν τεράστιες διαφορές,που κάποια στιγμή θα αναλύσουμε.

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι πρέπει να το χωνέψουμε όλοι ότι ζούμε σε καθεστώς,κομουνιστικό ή φασιστικό δεν έχει σημασία.Το ότι δεν έχουμε δημοκρατία μετράει.
“Η Δημοκρατία μας κινδυνεύει” λένε σε όλους του τόνους οι διάφοροι οπαδοί,πολιτικοί,δημοσιογράφοι και λοιποί παρατρεχάμενοι της ΝΔ και του -συγχωρεμένου- του ΠΑΣΟΚ,από τότε που παροπλίστηκαν και έμειναν εκτός εξουσίας.
Ειδικά μετά τον πρώτο χρόνο,γιατί μέχρι τότε είχαν την ελπίδα ότι ο Αλέξης ήταν μια παρένθεση.Αλλά μάλλον δεν ήταν τελικά.
Από τότε το στερητικό σύνδρομο όλο και φουντώνει μέσα τους.Στερητικό σύνδρομο που για τα εξουσιοεξαρτημένα άτομα είναι πολύ ισχυρό και προκαλεί ψυχοσωματικά συμπτώματα,γι’αυτό να τους συμπαθάμε αν γράφουν ή λένε και καμιά μαλακία παραπάνω.

Τώρα το αν όλοι εσείς,που δεν ανήκετε στον ευγενή κλάδο των κομματόσκυλων,βλέπετε απλά μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ακολουθεί ακριβώς τον ίδιο δρόμο με εκείνο των προηγούμενων,τον δρόμο της λιτότητας της ευρωζώνης,πιστή στη Μέρκελ και στην ΕΚΤ,είναι καθαρά αποκύημα της φαντασία σας.
Η κυβέρνηση για τους συριζαίους είναι 100% αντιστασιακή στους ντόπιους και ξένους δυνάστες και για τους φιλελέδες αντιπολιτευόμενους είναι μια κυβέρνηση …αιμοσταγών μπολσεβίκων,που στόχο της έχει να εγκαθιδρύσει δικτατορία στη χώρα.
Ό,τι να ναι…

 

 

Το διπλό αφήγημα

Από την στιγμή που ο Αλέξης έκανε την κωλοτούμπα μετά το Δημοψήφισμα ο μόνος τρόπος για να σταθούν οι “μνημονιακοί” ήταν να προσπαθήσουν να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από το δημοκρατικό πλαίσιο και ότι θα την μετατρέψει σε μια άλλη Β.Κορέα με τον  Αλέξη σε ρόλο Κιμ Γιονγκ Ουν.
Γι’αυτό και οι συνεχείς αναφορές στη Βενεζουέλα,που μέχρι πριν από μια διετία δεν υπήρχε στην ελληνική τηλεόραση,γι’αυτό και το σήριαλ για το δήθεν καπέλωμα της Δικαιοσύνης,των αθρόων διορισμών στο δημόσιο,την κρατική τηλεόραση που δεν είναι αντικειμενική και όλα αυτά τα τραγελαφικά,που είναι σαν να έβγαινε ο γάιδαρος και να λεγε τον πετεινό κεφάλα.

Αν απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε κάτι το πραγματικά καινούργιο,ένα νέο καθαρό κόμμα,ας πούμε,με άφθαρτους νέους πολιτικούς,τότε φυσικά και θα μπορούσε να κάνει την όποια κριτική στην παρούσα κυβέρνηση,που δεν είναι τίποτα άλλο από μια συνέχεια όλων των προηγούμενων.Αλλά να έρχονται οι προηγούμενοι,που διόριζαν στο δημόσιο όλο τον κομματικό τους στρατό,που έκαναν τις ΔΕΚΟ έτσι όπως τις έκαναν,που έλεγχαν τη δημόσια τηλεόραση,ενώ με την ιδιωτική είχαν πάρε-δώσε και στο φινάλε χρεοκόπησαν τη χώρα,ακούγεται κάπως.

Όπως κάπως ήταν και η συνέντευξη του Πύρρου Δήμα που είπε ότι τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ από την χώρα γιατί περιέκοψε τις δαπάνες της ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών και τον ανάγκασε να μεταναστεύσει.
(Ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι έχουμε κρίση).
Και μετά ήρθαν τα μνημονιακά φιλελέ παπαγαλάκια να μας ζαλίσουν τον έρωτα απο χτες σε όλα τα social media,τα σάιτς και τα ραδιόφωνα,παρουσιάζοντας τον Πύρρο ούτε λίγο,ούτε πολύ σαν πολιτικό εξόριστο!Σαν ένα νέο Παναγούλη…
Η τραγωδία από την κωμωδία ένα τσιγάρο δρόμος είναι.


Φωτό:Η στυγνή δικτατορία του…. ΣΥΡΙΖΑ (Capital.gr)