Στο «Ανφιλντ» έχει σπουδαίο ματς

Αρχή της εβδομάδας με σημαντικό  ματς στην Αγγλία μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σ. Το κουπόνι της Δευτέρας έχει ακόμα δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Δανία, την Νορβηγία, την Σουηδία, την Τουρκία και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Σουδία, Γερμανία, Γαλλία […]

Αρχή της εβδομάδας με σημαντικό  ματς στην Αγγλία μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σ.

Το κουπόνι της Δευτέρας έχει ακόμα δύο αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα της Football League, ένα ματς από την Ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πορτογαλία, την Δανία, την Νορβηγία, την Σουηδία, την Τουρκία και αγώνες από την δεύτερη κατηγορία σε Σουδία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία.

  • Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα καλή τύχη σε όλους σας.

Στην χωρα μας η Δευτέρα βρίσκει τέσσερις ομάδες της Football League στην σέντρα με το ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός να έχει ενδιαφέρον για την κορυφή ( 1,45/ 3,40 / 5,00). Ο Θρασύβουλο καίγεται για βαθμούς και κοντράρεται με τον Πιερικό (1,60 ο άσος ).

Στην Αγγλία η 32η αγωνιστική κλείνει με το ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει το δίχως άλλο. 11 βαθμούς περισσότερους έχει η Σίτι από την γηπεδούχο. Πέρυσι 2-2. Δύσκολο ματς στοιχηματικά με καλές αποδόσεις. 2,35 ο άσος, 3,20 το Χ και 2,55 το διπλό.

Στην Πριμέρα η 31η αγωνιστική κλείνει με το δύσκολο Σαραγόσα – Χετάφε. Οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ και οι μεταξύ τους σχέσεις είναι στο κόκκινο Ο άσος δίνει 2,00, το Χ  3,10  και το διπλό 3,00. Πέρυσι 3-0.

Για την Β΄ Γαλλίας η Τουρ θέλει την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την Αζαξιό που πάει για άνοδο (1,95 ο άσος) . Φαβορί η Μπράγκα στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Γκιμαράες (1,60) .

Το ντέρμπι κορυφής ΜπόχουμΧέρτα είναι δύσκολο στοιχηματικά (2,35 ο άσος , 3,20 το Χ και 2,40 το διπλό) για την Β΄ Γερμανίας ενώ τον πρώτο λόγο έχει η έδρα στο Μάλμε – Χαλμσταντ για την Σουηδία (με απόδοση όμως μόλις 1,35) .

Η Μπεσικτάς μπορεί την εκτός έδρας νίκη με την Κασίμπασα (1,90) για την Τουρκία.

  • Με το καλό Ταμείο σε όλους μας  !! Άντε να ξεκινήσει καλά η στοιχηματική βδομάδα μας και τα ξαναλέμε αύριο Τρίτη στο μπλογκ μας με περισσότερα για το στοίχημα .
  • Τα λέμε αναλυτικά για το στοίχημα με προβλέψεις, αν μας εμπνέει και το κουπόνι βέβαια, στον Athletic Radio 104,2 στην πρωίνή μας εκπομπή 7-8  ΄Σπορ Τύπος΄ κάθε μέρα (εκτός Πέμπτης).

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook