Στις 19 Μαϊου θα κάνουμε το… Ταμείο

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για το φινάλε σε Σούπερ και Φούτμπολ Λιγκ και το μπαράζ ΟΦΗ – Πλατανιάς για μία θέση στον… ήλιο.

Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Ολοκληρώθηκε η… κανονική περίοδος σε Σούπερ και Φούτμπολ Λιγκ, αλλά δεν έφτασε ακόμα η ώρα του απολογισμού, αφού εκκρεμούν τα δύο ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά για μία θέση στην επόμενη Σούπερ Λιγκ.

Το μόνο βέβαιο είναι οτι η Κρήτη θα έχει και του χρόνου έναν εκπρόσωπο στο κορυφαίο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ με εντυπωσιακό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε και έβαλε από… κάτω τρεις ομάδες και θα διεκδικήσει στην έξτρα διαδικασία την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ, σε ένα ζεύγος αγώνων με τον 2ο της Φούτμπολ Λιγκ.

Είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει. Ο Πλατανιάς έκανε μία σταθερά καλή σεζόν και πήρε το… δώρο της επιτήρησης, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τον Απόλλωνα Λάρισας. Θα διεκδικήσει την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ, μόλις ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του.

Για τους Εργοτέλη και Α.Ο.Χ/ Κισσαμικό, που τερμάτισαν σε 4η και 6η θέση αντίστοιχα, η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη, αν και θα μπορούσαν καλύτερα, αν δεν “πλήρωναν” την πορεία του Κυπέλλου ο πρώτος και τον κακό πρώτο γύρο ο δεύτερος.

Ο Ηρόδοτος τελικά δεν τα κατάφερε και με την Αναδιάρθρωση θα πέσει δύο κατηγορίες, αν και θα έπρεπε να τον αφήσουν να διεκδικήσει στο γήπεδο την παραμονή του την τελευταία αγωνιστική και όχι να τον “τελειώσουν” με την αφαίρεση βαθμών με την Επιτήρηση.

Για την Γ Εθνική, έχουμε ξανά αναφέρει οτι Γιούχτας και ΠΟΑ είχαν μία θετική παρουσία στο Πρωτάθλημα, παρακαταθήκη για το επόμενο. 

Σε κάθε περίπτωση, το… Ταμείο για τις ομάδες μας στα Εθνικά Πρωταθλήματα, θα γίνει στις 19 Μαϊου, όταν και θα έχει με το καλό ολοκληρωθεί το δεύτερο ματς – μπαράζ, ΟΦΗ – Πλατανιάς και θα ξέρουμε ποια ομάδα θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην επόμενη Σούπερ Λιγκ.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook