H πλέον… αδικημένη ομάδα της Αναδιάρθρωσης

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την καταραμένη 13η θέση, που αν δεν αποφύγει ο Ηρόδοτος, τότε θα τον οδηγήσει δύο κατηγορίες κάτω.

– Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Δυσκολεύει ο στόχος της κατάληψης της 12ης θέσης στην Φούτμπολ Λιγκ για τον Ηρόδοτο μετά την ήττα του στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 2-0 και την νίκη στα χαρτιά από τα Τρίκαλα κόντρα στον Αήττητο Σπάτων (3-0).

Ο Ηρόδοτος έπεσε ξανά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς έμεινε στους 31 πόντους, ένα βαθμό λιγότερο από τα Τρίκαλα, και όλα όσον αφορά στην 12η θέση θα κριθούν στο φινάλε.

Πλέον την τελευταία αγωνιστική στις 5 Μαϊου, τον… σώζει ένα μόνο σενάριο, καθώς για να σωθεί η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, θα πρέπει να κερδίσει εντός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας, που “καίγεται” για την νίκη και την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, αλλά και τα Τρίκαλα να μην κερδίσουν στην Αρτα την Α.Ε Καραϊσκάκη. 

Η 12η θέση είναι ο στόχος, αλλά αν δεν τον πετύχει ο Ηρόδοτος, τότε θα βιώσει στο.. πετσί του την… αδικία της Αναδιάρθρωσης, αφού θα πέσει δύο κατηγορίες.

Η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη θα επιδιώξει να σώσει την… παρτίδα, έστω και την ύστατη στιγμή. αλλιώς θα περιμένει να αλλάξουν τα δεδομένα και να αρθούν οι… αδικίες της Αναδιάρθρωσης. 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook