Ένας Τελικός, δύο καλές ομάδες, ένα a priori φαβορί

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Ρωμανό και τον ΠΟΑ στις Αρχάνες την Μ. Τετάρτη (17.30).

– Cash Out*, Κλείσε το στοίχημά σου από όλες τις συσκευές όποτε εσύ θέλεις.

Mπήκαμε στην Μεγάλη βδομάδα και μετράμε πλέον αντίστροφα για τον 48ο Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στον Ρωμανό, κατόπιν κλήρωσης είναι ο τυπικά γηπεδούχος, και τον ΠΟΑ.

Ο Τελικός θα γίνει  την Μ. Τετάρτη στο «Mαρκομιχελάκειο» Στάδιο Αρχανών στις 17.30.

Φαβορί εκ των προτέρων υπάρχει, είναι ο ΠΟΑ αλλά τα πάντα θα φανούν στο χορτάρι, γιατί έχουμε και το περυσινό… δεδικασμένο με τον ΠΑΝΟΜ στο Τυμπάκι και στο Ατσαλένιο δεν θέλουν ένα… Deja Vu.

Ο Τελικός, που θα γίνει με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, θα είναι φυσικά και φέτος Γιορτή, με δώρα και βραβεύσεις και με υψηλό καλεσμένο τον Πρωταθλητής και αρχηγό με την Εθνική Ελλάδας στο EURO 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη, νυν ευρωβουλευτή, που εθιμοτυπικά θα κάνει τη σέντρα του Τελικού, μαζί με παιδιά της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ που κατάγονται από την περιοχή. 

Τα εισιτήρια θα τιμώνται προς 5 ευρώ ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς την αποκατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή Στάθη Καραταράκη, ο οποίος μάλιστα κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα τόσο του Ρωμανού όσο και του ΠΟΑ.

Δύο καλές ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα εξαιρετικό Γήπεδο, το κλίμα είναι εξαιρετικό και αξίζουν πολλά μπράβο στον ΠΟΑ, που αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΠΣΗ να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και οι τιμωρημένοι.

Όλες οι πρoϋποθέσεις για έναν συναρπαστικό Τελικό υπάρχουν και το γήπεδο θα πρέπει να γεμίσει και άπαντες να απολαύσουν ένα ματς που θα μείνει “χαραγμένο” στην μνήμη μας.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook