Πουλάνε ακόμα και πάγο στους Εσκιμώους!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους ομάδων της Γ’ Εθνικής και την πρόταση της ΕΠΣΗ να υπάρξει Κρητικός Ομιλος. 

“Σαράφης εδώ, Σαράφης εκεί, Σαράφης και στα Τρίκαλα”, έλεγε η γνωστή διαφήμιση την δεκαετία του ’80 και κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου όποια… πέτρα και να σηκώσεις είναι από κάτω.

Ο… αεικίνητος πολιτικός βρίσκεται παντού και μιλάει για όλους και για όλα και η αλήθεια είναι οτι μας έχει μπερδέψει λίγο, αφού έχει την πολιτική ικανότητα να τους έχει όλους ικανοποιημένους. Προς τιμήν του δεν… κρύβεται και είναι παρών.

Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, την βία στην Αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά, το VAR, και με ρητορική που περιλαμβάνει ατάκες όπως “η Πολιτεία δεν παίζει”. Βέβαια αυτά τα έχεις ξανά ακούσει και από άλλους προκατόχους του, οπότε δεν… ανατριχιάζεις πια. 

Μέσα σε όλα αυτά τα ωραία και βαρύγδουπα ήρθε και η συνάντηση με τους εκπροσώπους ομάδων της Γ’ Εθνικής. 

Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν το οικονομικό και το «βάρος» των συλλόγων ν’ ανταπεξέλθουν στην κάλυψη των ταξιδιών και στα έξοδα Διαιτησίας.

Να θυμίσουμε οτι η ΕΠΣΗ στα τέλη Γενάρη, με επιστολή της έχει ζητήσει μεταξύ άλλων να υπάρξει Ομιλος την επόμενη σεζόν στην Γ’ Εθνική με ομάδες της Κρήτης.

Ο Υφυπουργός στην χθεσινή συνάντηση ζήτησε από τους εκπροσώπους των ομάδων να δημιουργήσουν μια τριμελή επιτροπή, ώστε άμεσα να γίνει ακόμη μία συνάντηση, όπου θα υπάρχουν εμπεριστατωμένες προτάσεις.

Δηλαδή ναι μεν, αλλά. Καλές οι προθέσεις, οι πρωτοβουλίες, οι συναντήσεις και οι προτάσεις αλλά μένει να δούμε στην πράξη τι θα γίνει.

Και μην ξεχνάμε οτι έρχονται και Εκλογές και οι πολιτικοί σε προεκλογική περίοδο είναι ικανοί να πουλήσουν μέχρι και… πάγο στους Εσκιμώους! Και η αλήθεια είναι οτι θα γινόταν “μάχη” για το ποιος θα είναι ο καλύτερος… πωλητής! 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook