Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα αλλά η ‘σφαγή του Δράμαλη’…

Το γεγονός οτι καμία ομάδα δεν έχει 6 βαθμούς αλλά ούτε 0, μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, δείχνει το πόσο συναρπαστικό θα είναι το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής στον 8ο όμιλο. Γράφει στο blog του στο athleticradio.gr ο Μανώλης Θέμελης.

Το φετινό μίνι… πρωτάθλημα της Γ εθνικής θα είναι αμφίρροπο και συναρπαστικό σε κορυφή και ουρά.

Αυτό φαίνεται και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, όπου καμία ομάδα δεν έχει κάνει το “2 στα 2” αλλά και καμία δεν έχει 0 βαθμούς.

Επίσης έχουμε 6 ισοπαλίες σε 10 ματς, την 2η αγωνιστική κέρδισε μόνο ο ΟΦΙ και κανένας αγώνας δεν έχει λήξει σε αυτές τις δύο αγωνιστικές με πάνω από ένα γκολ διαφορά!

Χαμός με λίγα λόγια. Το γεγονός οτι πέφτουν 4 ομάδες δίνει το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει και στις υπόλοιπες 20 αγωνιστικές, με την κανονική του διάρκεια να ολοκληρώνεται με το.. καλό στις 1/4/2018.

Φαβορί για την άνοδο δεν υπάρχει ενώ να θυμίσουμε οτι ο πρώτος θα μπει στα μπαράζ ανόδου για τη Football League, όπου θα γίνει μεταξύ των οκτώ πρωταθλητών, σε δύο ομίλους των τεσσάρων, για να ανέβουν οι δύο από κάθε όμιλο.

Οι Κρητικές ομάδες δείχνουν ικανές να σωθούν και οι 6, αν και σίγουρα είναι δύσκολο, σε ένα πρωτάθλημα όπου υποβιβάζονται τα 4/11! 

Το αν θα πάει κάποια ομάδα μας για την άνοδο θα φανεί στο… χειροκρότημα. Δυνατός είναι ο Ηρόδοτος, σταθερή αξία ο Ερμής Ζωνιανών, ήρεμη δύναμη ο ΠΟΑ, ενθουσιώδης ο ΟΦΙ, σοβαρή η Παλαιόχωρα, πολύ σκληρή για να.. πεθάνει η ΑΕ Μυλοποτάμου.

Θα υπάρχει πίεση σε όλες τις ομάδες έως το τέλος και αναμένεται τα πάντα να κριθούν στο… νήμα. 

Πάρτε μία γεύση από την βαθμολογία των δύο πρώτων αγωνιστικών για να καταλάβετε του λόγου το αληθές:

1 ΗΡΟΔΟΤΟΣ 4

2 ΑΙΓΑΛΕΩ 4

3 ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 3

4 ΟΦΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 3

5 Α.Ε. ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 2

6 ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 2

7 ΚΗΦΙΣΙΑ 2

8 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ  1

9 ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ 1

10 ΠΟΑ 1

11 ΦΩΣΤΗΡΑΣ  1

Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα αλλά η “σφαγή του Δράμαλη”…

Και όποιος αντέξει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook