Tο video assistance referee μας… μάρανε…

Δεν μας φτάνουν τα… χάλια μας σε όλα τα επίπεδα, τα… ραπανάκια για την όρεξη μας έλειπαν…. Γράφει στο blog του στο athleticradio.gr ο Μανώλης Θέμελης.

Η χώρα μας είναι σε πλήρη… κατάρρευση σε όλα τα επίπεδα αλλά εμείς “σφυρίζουμε” φαίνεται αδιάφορα

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ενώ έχει παθογένειες που δεν λένε να διορθωθούν,  αντίθετα καθημερινά γιγαντώνονται, εμείς κάνουμε κατά το κοινώς λεγόμενο την.. πάπια.

«…Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδωμεν»!!!, δηλαδή «Τα σπίτια μας καίγονται και εμείς τραγουδάμε» είχε πει ο αρχαίος Σοφός μας Θουκυδίδης πολλά χρόνια πριν, όμως αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της είδησης οτι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε πως θα γίνει  εισαγωγή στο Ελληνικό πρωτάθλημα του video assistance referee, που χρησιμοποιείται πειραματικά πλέον στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας.

Αυτό μας… μάρανε. Εδώ δεν ξέρουμε ποιές ομάδες θα παίζουν στην Σούπερ Λιγκ την νέα σεζόν,τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά, πότε θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα και άλλα διαχρονικά ζητήματα (άδειες γηπέδων – Σταδίων, ηλεκτρονικό εισιτήριο κ.α). Ενώ ο κόσμος έχει απομακρυνθεί για τα καλά από τα γήπεδα, ενώ δεν μπορούμε να διοργανώσουμε έναν Τελικό Κυπέλλου, ενώ…ενώ…

Αλλά εμείς εκεί στην… κοσμάρα μας.Πως το λένε αυτό με τα… μεταξωτά βρακιά;

Και σεις πιστεύετε οτι μετά το VDR δεν θα  υπάρχουν λάθη, αλλά και… σπέκουλα και καχυποψία για το… ποιος χειρίζεται το video και άλλα… Ελληνικά; Ή οτι θα είναι… πανάκεια για την πολύπαθη Ελληνική διαιτησία που φοράει.. χρωματιστά γυαλιά ανάλοα με το ποιος κάνει κουμάντο; 

Αν το πιστεύετε τότε… καλό σας ύπνο. Ε, ρε και να.. πλακώσει ο Καύσωνας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook