Το… πινγκ πονγκ των συναισθημάτων και η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την επόμενη μέρα μίας καταστροφικής χρονιάς για τις ομάδες του Ηρακλείου και τα λάθη του παρελθόντος που δεν πρέπει να ξαναγίνουν.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στην Σούπερ Λιγκ και την Γ’ εθνική για τις Κρητικές ομάδες, ωστόσο το πρόσημο που βάζουμε είναι αρνητικό, αν εξαιρέσουμε τον Πλατανιά και τον ΠΑΟΚρουσώνα, και η γεύση στα χείλη όλων μας… πικρή.

Η σεζόν ήταν δύσκολη, από αυτές που λέμε να πάει και να μην ξαναέρθει, και τώρα που κάνουμε… ταμείο θα πρέπει άπαντες να μάθουν από τα λάθη τους ώστε να μην ξαναγίνουν.

Λάθη σημαντικά και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε υπερβολικοί… εγκληματικά. Λάθη κάνουν βέβαια όλοι και αυτοί που προσπαθούν, ωστόσο είναι και κάποια που δεν συγχωρούνται και κοστίζουν.

Αυτά πλήρωσε και ο ΟΦΗ που άντεξε μέχρι τον Μάρτιο και πλέον καλείται να κάνει το… restart του για να επιστρέψει εκεί που ανήκει σύντομα.

Τα λάθη και οι κόντρες του παρελθόντος, καλό θα είναι να παραδειγματίσουν και να γίνουν παραδείγματα προς αποφυγή για τους μελλοντικούς ηγέτες που θα κρατήσουν τα ηνία της Κρητικής ομάδας.

Όσον αφορά τον Εργοτέλη, και εδώ τα λάθη που έγιναν ήταν σημαντικά και οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό. Λάθη από το χτίσιμο της ομάδας και την στελέχωση του ρόστερ, τις αλλαγές προπονητών και τις ανεξήγητες αποφάσεις μεσούσης της περιόδου.

Τώρα άπαντες καλούνται να κάνουν τα.. κουμάντα τους για την επόμενη μέρα. Η κατήφεια, η απογοήτευση και η στενοχώρια δίνουν την θέση τους στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όπου άπαντες θα έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Ένα πινγκ πονγκ συναισθημάτων όπου το μία… ζέστη και την άλλη κρύο είναι έντονο για τους φίλους τους. Το να μεμψιμοιρούμε και να.. κλαίμε πάνω από το… πτώμα δεν προσφέρει τίποτα αφού στα δύσκολα ξεχωρίζουν οι δυνατοί από τους αδυνάτους.

Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ωστόσο με σωστές κινήσεις θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το CRET – XIT ή μάλλον το ΗER-XIT, αφού έμεινε ο Πλατανιάς και έπεσαν μόνο οι ομάδες του Ηρακλείου, είναι γεγονός και πλέον για να ξαναέρθουν οι μέρες… δόξας χρειάζονται σωστές και ώριμες αποφάσεις – κινήσεις.

Τώρα θα φανούν τα.. καθαρά μυαλά. Τώρα θα φάνει αν οι ελπίδες για κάτι καλύτερο είναι πραγματικές ή φρούδες. Όλα άλλωστε θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Και στην πράξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook