Το δικό μας Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ καλύτερο…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το ενδεχόμενο να υπάρξει GREXIT στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τις σούπερ ομαδάρες στην χώρα μας όταν μπαίνει η… άνοιξη.

Το τελευταίο διάστημα η λέξη που ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλη είναι το… GREXIT. GREXIT όσον αφορά το ευρώ και τα οικονομικά, GREXIT όσον αφορά και το ποδόσφαιρό μας.

Λέξη που προκαλεί τρόμο και… πανικό σε όλους. Ειδικά σχετικά με τις συνέπειες και όσα θα προκαλέσει αν τελικά γίνει.

Το ποδοσφαιρικό GREXIT, η αποβολή μας δηλαδή από τα διεθνή δρώμενα και η απομόνωσή μας από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ, λόγω του νέου αθλητικού νέου που…βάζει χέρι στο…θέσφατο του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ.

Οι συνέπειες που μαθαίνουμε ότι θα προκληθούν είναι τεράστιες και οι ζημιές για τις ομάδες μας ανυπολόγιστες.

Μαθαίνουμε ότι καμία εθνική μας ομάδα, οποιασδήποτε ηλικίας ή φύλου δεν θα αγωνίζεται ενώ και κανένας σύλλογος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν θα γίνονται μεταγραφές ξένων στα πρωταθλήματά μας ή Ελλήνων στο εξωτερικό αφού η ΕΠΟ δεν θα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ομοσπονδία ισότιμη των άλλων. Επίσης οποιοσδήποτε αλλοδαπός αγωνίζεται ήδη με συμβόλαιο στη χώρα μας, αποκτά άμεσα το δικαίωμα προσφυγής στη FIFA για λύση του συμβολαίου.

Επιπλέον κανάλια και χορηγοί θα πάψουν να δίνουν χρήματα ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα τι άλλες παρενέργειες θα υπάρξουν.

Οπότε θα μείνουμε στο… καβούκι μας και θα απολαμβάνουμε με την ησυχία μας όλες τις… ομορφιές που συμβαίνουν στην χώρα μας.

Μπορεί οι ομάδες μας να μην μετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις ωστόσο εμείς έχουμε το… δικό μας Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι Μπαρτσελόνα. Μπάγερν, Ρεάλ και κουραφέξαλα. Εμείς να δείτε κάτι Μπαρτσελονάρες και Μπαγερνάρες που έχουμε και ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Και να σου οι τεσσέρες, οι πεντάρες και οι ποδοσφαιρικές παραστάσεις από ομάδες της σειράς στα ματς του πρώτου γύρου, μετατρέπονται σε σούπερ ομαδάρες όταν μπαίνει η… άνοιξη.

Και δεν είναι φετινό μόνο το φαινόμενο. Κάθε χρόνο κάτι γίνεται τέτοιες μέρες και το… μαγικό ραβδάκι τις μεταμορφώνει.

Οπότε προτείνουμε να παίζει κανονικά ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από τα ματς της χώρας μας ώστε να νιώθουμε όλοι κομπλέ.

Έτσι θα απολαμβάνουμε το δικό μας. Ελληνικό Τσάμπιονς Λιγκ.

Ας μας αποβάλλεται… γατάκια. Το δικό μας ΤΣ.Λ είναι καλύτερο και ας μην έχει Ρονάλντο. Μέσι και Λεβαντόφσκι.

Τo GREXIT θα μας αφήσει να απολαύσουμε ποδόσφαιρο… υψίστης ποδοσφαιρικής ποιότητας και άσε τους.. άλλους να «χτυπιούνται».

Ε, ρε και να αρχίσουν και οι ζέστες….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook