Ουάου…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τις… ομορφιές που συνέβησαν στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ και τις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν επιτέλους ώστε να… ξεμαγαρίσουμε μία και καλή.

Tι να γράψεις και τι να σχολιάσεις μετά από όλες αυτές τις… ομορφιές που έγιναν στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ την Τρίτη. Σούπερ… Ρινγκ καλύτερα να την πούνε.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτά που συνέβησαν ανάμεσα στους τα… φαιά φορούντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπουνιές έπεσαν, ποτήρια εκσφεντονίστηκαν, βρισιές, μηνύσεις και αλλαηλοκατηγορίες… Μία «Ωραία ατμόσφαιρα» που θα έλεγε και ο Ηλιόπουλος.

Ή μάλλον καλύτερα… «Ουάου» που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης.

Ειλκρινά, και επιτρέψτε μου το πρώτο ενικό, αισθάνομαι μία.. οργή, είμαι φορτισμένος, και νιώθω μία απέραντη αηδία για όλο αυτόν.. οχετό που μας προσφέρουν ΟΛΟΙ τους στο φετινό πρωτάθλημα. Που δεν βλέπουν τα… χάλια τους αλλά τους φταίει και για όλα μόνο ο ΟΦΗ. Λες και αυτοί είναι οι άμεμπτοι. Οι αμόλυντοι. Οι άσπιλοι. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.

Μπράβο τους που έδιωξαν όλο τον υγιώς σκεπτόμενο κόσμο από τα γήπεδα. Τώρα μένει να διώξουν και τις καρέκλες, αν δεν τις έχουν σπάσει και πετάξει και αυτές εντός αγωνιστικού χώρου. Μόνο τα… λαλά από την NOVA περιμένουν οι ομάδες που αδιαφορούν για ΟΛΑ τα άλλα.

Το χθεσινό Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ αν είχε τηλεοπτική κάλυψη θα ήταν το νούμερο ένα βίντεο – ξεφτίλα. Θα γύριζε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Για να δουν όλοι τα χάλια μας. Το κατάντημά μας.

Ούτε στην Ταιβάν που πέφτει το ξύλο της αρκούδας στην… βουλή. Τι να πεις και τι να σχολιάσεις. Να γελάσεις με την αθλιοτητά μας; Η επιστήμη σηκώνει τα.. χέρια ψηλά. Η βλακεία όχι μόνο είναι αήττητη αλλά είναι και επιεικής χαρακτηρισμός για κάποιους.

Σκηνές απείρου κάλλους, ή μάλλον.. κάλου στον εγκέφαλο, εκτιλήχθησαν. Σκηνές φαρ- ουέστ με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να.. κρατάει το σαγόνι του λες και είχε συνάντηση με τον Ρόκι Μπαλμπόα.

Το Δ.Σ αυτό θα μείνει στην ιστορία πραγματικά. Λέμε ότι δεν πάει πιο κάτω, αλλά φαίνεται ότι το βαρέλι είναι… άπατο. Όσο για τους διαλόγους που βγήκαν προς τα έξω τι να πεις. Σε άψογα.. γαλλικά. Ή μάλλον σε μία νέα διάλεκτο της γαλλικής γλώσσας. Την.. μπινελικί.

Πολλά συγχαρητήρια. Κλείστε το μαγαζί να ησυχάσουμε όλοι. Αν και όταν ξανανοίξει πάλι τα ίδια θα γίνουν. Η αρρώστεια είναι ανίατη.

Κύριε Τσίπρα αν καταφέρετε να φτιάξετε το διαλυμένο οικοδόμημα τότε θα σας.. προσκυνήσουμε όλοι. Θα σας χειροκροτήσουμε με χέρια και με.. πόδια. Θα το κάνετε όμως; Θα σας αφήσουν; Υπάρχει βούληση ή πάλι θα μείνουμε στα λόγια, τις διαπιστώσεις και τα ευχολόγια.

Από αυτά έχουμε… μπουχτίσει. Κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς έχετε τώρα και την καυτή.. πατάτα στα χέρια, και το μαχαίρι και το καρπούζι και το πεπόνι. Αποφασίστε τα δεόντα και θα σας γράψει η ιστορία.

Αλλιώς θα είστε μία από τα ίδια… Γιατί το Ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον δεν βρίσκεται στο…σημείο μηδέν αλλά στο… μείον.

Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων για να… ξεμαγαρίσουμε μία και καλή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook