O… Aλύγιστος!

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τον… Αλύγιστο αλλά και συγκινητικό ΟΦΗ, που ενώ τον χτυπάνε σαν… χταπόδι αυτός αντέχει.

Τον.. . χτυπούν ανελέητα σαν το.. χταπόδι το τελευταίο διάστημα αλλά ο ΟΦΗ παραμένει ζωντανός.

Δεν του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί σκανδαλωδώς τους νεοπαοκτηθέντες παίκτες του. Παίζει συνεχώς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τους ίδιους και τους ίδιους. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα Ελληνικά χρονικά λες και δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που χρωστάνε και μπορούν άφοβα να χρησιμοποιούν τις μεταγραφές τους χωρίς πρόβλημα.

Του αφαιρούν βαθμούς ενώ έχει πληρώσει, βλέπε υπόθεση Λόπεζ. Και…, και δαρμένος δηλαδή.

Χάνει τα ασφαλιστικά μέτρα ενώ τον έβαλαν να υπογράψει και ένα χαρτί ότι δεν θα προσφύγει ξανά στα πολιτικά δικαστήρια. Παραμένει ευάλωτος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να του βάλουν το μαχαίρι στον.. λαιμό.

Δημιουργούν πολεμική ατμόσφαιρα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό και κάποια, ατυχή και καταδικαστέα σίγουρα, παρατράγουδα που έγιναν στο φινάλε του ματς, τον φέρνουν προ των πυλών μίας βαριάς τιμωρίας της έδρας του και χρηματικό πρόστιμο.

Έχει μείον δέκα και ουσιαστικά παλεύει για το.. θαύμα αν δεν του επιστραφούν αφού μην ξεχνάμε ότι εκτός της Νίκης Βόλου που έχει πέασει, πέφτουν ακόμα τρείς ομάδες.

Και άλλα πολλά… Ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου. Λες και ο ΟΦΗ φταίει για όλους και για όλα.

Σίγουρα έγιναν λάθη στο παρελθόν από όλους, άλλος έκανε πιο πολλά, άλλος λιγότερα, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, όμως το να.. πυροβολούν συνεχώς έναν σύλλογο καταντάει κουραστικό.

Ο ΟΦΗ όμως, όπως ο Ολυμπιονίκης Λούις Ζαμπερίνι στην καταπληκτική ταινία που παίζεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους της χώρας μας, ο «Αλύγιστος», ΑΝΤΕΧΕΙ.

Είναι αλύγιστος και συγκινητικός. Κόντρα στα προβλήματα και στις.. Κασσάνδρες που τον είχαν βγάλει OFF-H εδώ και βδομάδες.

Με προσωπικό ασφαλείας ανταποκρίνεται και κερδίζει το χειροκρότημα. Η προσπάθεια του είναι τιτάνια. Με παίκτες κομάντος και τον Αναστόπουλο καθοδηγητή σε μία αποστολή αυτοκτονίας.

Πόσο θα αντέξει όμως ακόμα;

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook