Ήταν ένα διήμερο διαφορετικό…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το Σαββατοκύριακο που πέρασε και αλλιώς το περιμέναμε και αλλιώς εξελίχθηκε, με πολλές αναβολές και την έντονη αβεβαιότητα για το μέλλον του ΟΦΗ…

Η αλήθεια ήταν οτι αλλιώς το περιμέναμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και αλλιώς μας βγήκε.

Ήταν η πρώτη, και ελπίζουμε η τελευταία, αγωνιστική της φετινής σεζόν όπου δεν έπαιξε καμία ομάδα από το Ηράκλειο στη Σούπερ Λιγκ. Για διαφορετικούς λόγους βέβαια και με διαφορετικά συναισθήματα.

Ο μεν Εργοτέλης χωρίς να.. ιδρώσει πήρε το τρίποντο κόντρα στην Νίκη Βόλου όπου μας έχει αποχαιρετίσει εδώ και καιρό, ο δε ΟΦΗ βρίσκεται με το.. μαχαίρι στο λαιμό και την αβεβαιότητα για το μέλλον του με το ματς με τον Ατρόμητο να μην διεξάγεται την Κυριακή.

Από τις Κρητικές ομάδες μόνο ο Πλατανιάς αγωνίστηκε γνωρίζοντας την ήττα με κάτω τα.. χέρια με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Δράση όμως δεν είχαμε και για τις Κρητικές ομάδες στον 4ο όμιλο της Γ΄εθνικής αφού τα πολλά μποφόρ που έπνεαν στο Αιγαίο και το απαγορευτικό των πλοίων δεν επέτρεψε την μετακίνηση των ομάδων.

Έτσι δεν έγιναν τα ματς Ιωνικός-Γιούχτας, Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός, Τριγλία Ραφήνας –Ηρόδοτος, Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά και Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα.

Μένει να δούμε πότε θα οριστούν από την ΕΠΟ.

Κατά τα άλλα δεν έπαιξε και ο ΑΓΟΡ στην Α1 αφού το Σ/Κ έγινε μόνο το εξ αναβολής ματς του Αρη με τον ΠΑΟΚ ενώ ρεπό είχε και η Επισκοπή στην Φούτμπολ Λιγκ.

Λειψό λοιπόν ήταν το διήμερο που μας πέρασε αλλά υπήρχε έντονη δράση στο τοπικό όπου ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α1 και πλέον μπαίνουμε στην δεύτερη φάση του με το νέο σύστημα διεξαγωγής.

Από δω και πέρα το ζητούμενο είναι τι θα γίνει σχετικά με τον ΟΦΗ αφού εκεί εστιάζεται όλο το ενδιαφέρον με το μέλλοντου να κρέμεται σε μία… κλωστή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σεζόν θα κυλήσει στην Σούπερ Λιγκ με τον Εργοτέλη να παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, όπως και ο Πλατανιάς βέβαια.

Για να δούμε αν θα είναι ένα διήμερο που ήταν μία κακή παρένθεση ή μας προϊδέασε για το το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα από δω και πέρα, δίχως τον ΟΦΗ δηλαδή σε δράση, πράγμα που απεύχονται βέβαια άπαντες.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα λένε. Οψόμεθα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook