«Προγραμματισμός». Μία άγνωστη λέξη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο….

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί φέτος με το πρόγραμμα στην Σούπερ Λιγκ,όπου θα τελειώσει(;)ντάλα καλοκαίρι με τον…Χατζηπετρή να φταίει πάλι για όλα…

Το 2014 δίνει την θέση του στο 2015 και ενώ τα χρόνια περνάνε και υπάρχει η φυσιολογική εξέλιξη, σε κάποια πράγματα αντί για να πηγαίνουμε μπροστά, πάμε πίσω…

Μέρες που είναι δεν έχω, αλήθεια το λέω, καμία διάθεση για γκρίνια και μιζέρια. Ιδιαίτερα αυτές τις ώρες που κάποιοι συνάνθρωποί μας υπέφεραν και κάποιοι ακόμα αγνοούνται στο ναυτικό δυστύχημα με το «Normal Atlantic», όπου σίγουρα είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε συζητάμε τώρα.

Αλλά αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να θέλεις να… Αγιάσεις δεν σε αφήνουν. Μίας και λέμε «Ελληνικό ποδόσφαιρο», στο λεξιλόγιό του, υπάρχει μία άγνωστη λέξη: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Όσο και προσπαθήσεις να προγραμματίσεις κάτι.., ε, δεν σου βγαίνει βρε αδερφέ!

Μου αρέσει που… βιάστηκαν (τρόπος του λέγειν βέβαια αφού θα πρέπει το πρόγραμμα να βγαίνει στην αρχή της χρονιάς όπως γίνεται αλλού, αλλά τι συζητάμε και συγκρίνουμε τώρα) και έβγαλαν το τηλεοπτικό πρόγραμμα πριν από λίγες μέρες.

Τι το ήθελαν αφού δεν τους… βγαίνει. Τίποτα δεν πάει… κατ΄ευχήν φέτος. Τώρα θα έπρεπε, και με βάση τον αρχικό… προγραμματισμό, να είχε ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Αλλά την μία, εντάξει είχαμε την τραγωδία στην Ν. Αλικαρνασσό και τον χαμό του Κώστα Κατσούλη, οκ ήταν κάτι έκτακτο και σε ένδειξη πένθους δεν έγιναν ματς ένα Σ/Κ.

Την άλλη όμως είχαμε την.. γελοία απόφαση της ΕΠΟ για γενικό λουκέτο μετά τον ξυλοδραμό του Ζωγράφου, λες και κάτι έγινε και ως δια μαγείας όλα άλλαξαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή δεν είχαμε δράση ένα Σαββατοκύριακο.

Και πάλι πήγαμε πίσω. Και λάβανε και την αστεία απόφαση να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα από κει που είχε σταματήσει αλλά να.. πηδήξουμε αγωνιστικές. Και τώρα εκκρεμεί η 11η. Με αυτήν  θα τελειώσει, με το καλό και μην λέμε μεγάλες κουβέντες, ο πρώτος γύρος στις 11 Γενάρη.

Τώρα για το πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν βάζουμε και το.. χέρι μας στην φωτιά. Αφού προέκυψαν εκλογές. Και εκεί κολλάει αυτό που λέγαμε παραπάνω. Τι βιάστηκαν αφού δεν τους βγαίνει;

Η κανονική περίοδος θα τελειώνε στις 10 Μαϊου. Τώρα είναι αγνωστό αν θα γίνουν κανονικά ματς στις 25 Γενάρη. Αν θα παίξουν Σάββατο – Δευτέρα και όχι εκείνη την Κυριακή των εκλογών. Γιατί αν αναβληθεί και πάλι η αγωνιστική πάμε ξανά πίσω.

Και έπονται και πλεί οφ. Καλο Ιούλιο δηλαδή με το καλό! Ντάλα καλοκαίρι!

Ένα ακόμα… μπάχαλο λοιπόν αφού οι.. παντέρμες οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν! Οι ιθύνοντες της Λίγκας, διαβάζουμε από το ρεπορτάζ, είναι λέει πέρα για πέρα αποφασισμένοι να χωρέσουν όλες τις ημερομηνίες και να τελειώσει το πρωτάθλημα στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί. Χα, χα! Εδώ γελάνε!

Και μέσα σε όλα.. έσκασε και η επικείμενη αποχώρηση της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα, που θα μείνει… κολοβό. Και θα έχει μείον ένα ματς κάθε αγωνιστική. Οπότε θα πρέπει να διαμορφωθεί εκ νέου το τηλεοπτικό πρόγραμμα για να καλυφθεί το κενό. Νέο μπάχαλο και κει!

Αλήθεια ποιος φταίει για όλα αυτά; Μόνο η κακή μας η τύχη; Ή στον κακόμοιρο… τον Χατζηπετρή, που τραγουδάει και Λουκιανός Κηλαηδόνης, θα τα ρίξουμε πάλι…Χρόνια Πολλά!!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook