Ενώ έρχονται Χριστούγεννα, αυτοί κάνουν πρόωρο Πάσχα…

O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την βαθμολογική κατάσταση ΟΦΗ – Εργοτέλη, που ζορίζει επικίνδυνα αφού «Δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά οι ίδιες στραβά αρμενίζουν» και θα πρέπει να αλλάξουν» ρότα άμεσα αλλιώς.. «Αντίο, ζωή».

Και τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου…Μία ακόμα ήττα πρόσθεσαν στο παθητικό τους ΟΦΗ και Εργοτέλης την αγωνιστική που μας πέρασε στην Σούπερ Λιγκ (14η) και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Για πρώτη φορά αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται κάτω από την ζώνη, αν τέλειωνε το πρωτάθλημα δηλαδή τώρα θα έπεφταν αφού μην ξεχνάμε ότι τέσσερις ομάδες υποβιβάζονται την φετινή χρονιά.

Η κατάσταση ζορίζει και οι δύο ομάδες μας.. φωνάζουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά οι ίδιες στραβά αρμενίζουν και θα πρέπει να αλλάξουν.. ρότα άμεσα αλλιώς.. «Αντίο, ζωή».

Εκπέμπουν S.O.S επειγόντως και ψάχνουν εναγωνίως για θετικά αποτελέσματα για να απεγκλωβιστούν άμεσα από την διακεκαυμένη ζώνη.

Τα πράγματα σίγουρα είναι πιο δύσκολα για τον ουραγό Εργοτέλη που θυμίζει Τζέϊμς Μποντ στα εντός έδρας ματς.. με το μηδέν στα επτά αφού δεν έκανε σεφτέ στις νίκες ούτε κόντρα στην Ξάνθη. Έφταιγε το χαμένο πέναλτι του Χαντί, το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η ατυχία, φταίνε οι παίκτες, οι κακές μεταγραφικές επιλογές του καλοκαιριού, φταίει ο Δερμιτζάκης, δεν ξέρω τι από όλα αυτά ή και όλα μαζί, η ουσία είναι ότι το καράβι…μπάζει νερά και το.. ναυάγιο έρχεται με μαθηματική ακρίβεια.

Δικαιολογίες, όσον αφορά τις απουσίες που είχε, υπάρχουν και για τον ΟΦΗ, αλλά η εμφάνισή του κόντρα στον Πανιώνιο ήταν αδικαιολόγητη. Ήταν τραγικός σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς και η… κατάρα της Λεωφόρου συνεχίζεται, αφού μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού, όλα του πάνε στραβά και ανάποδα. Έχασε και τον Τζορτζ με τραυματισμό.. Ενός κακού μύρια έπονται. Μένει να δούμε αν θα έρθουν οι Ιταλοί επιχειρηματίες και εμφανιστεί μία… αχτίδα φωτός στην ταλαιπωρημένη από κάθε άποψη Κρητική ομάδα.

Η ουσία είναι μία και ο… μπαγκαλάβας γωνία που λένε, ότι ενώ όλοι περιμένουν τα Χριστούγεννα αυτές τις μέρες, ΟΦΗ και Εργοτέλης κάνουν… πρόωρο Πάσχα αφού διανύουν την Μεγάλη βδομάδα και θέλουν να αποφύγουν την… Σταύρωσή τους στο φινάλε του πρωταθλήματος ενώ φυσικά προσδωκάνε την.. Ανάσταση.

Τώρα αρχίζει που αρχίζει και δυσκολεύει το πράγμα χρειάζεται να δείξουν άπαντες τα.. καρύδια τους και να πάρουν νίκες που θα τους δώσουν την απαραίτητη ώθηση αφού μετά η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη.

Η μία.. σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη και η διακοπή του πρωταθλήματος για τις Γιορτινές μέρες δεν είναι.. πανάκεια αφού αν αμφότερες οι ομάδες μας μείνουν πίσω στον πίνακα αρχίζει η βαθμολογική και ψυχολογική πίεση που αν γίνει ανηπόφορη τότε σε παίρνει για τα καλά η κατηφόρα…

Ζητείται άμεσα γιατρεία και να βρεθεί το κατάλληλο φάρμακο διαφορετικά ο ασθενής δεν την βγάζει… όσο κυνικό και αν ακούγεται αυτό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook