Κύριε Γραμμένε ο Δήμαρχος Ηρακλείου δεν είναι κάποιος “βλαχοπρόεδρος” ΕΠΣ

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η ΑΝΕΥΘΥΝΗ και άκρως προσβλητική στάση του προέδρου της ΕΠΟ απέναντι στις αρχές του Ηρακλείου και στον πρώτο δημότη της πόλης. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Η κωλοτούμπα της ΕΠΟ είναι ενδεικτική του πανικού που επικρατεί στο Γουδί. Την μια έβγαζε ανακοίνωση πως δεν πρόκειται να δεχτεί την επιτροπή των φορέων της πόλης του Ηρακλείου, μεταξύ αυτών αντιπροσωπεία του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης, και μετά έπαιρνε πίσω την διαρροή και με επίσημη ανακοίνωση έλεγε πως τελικά θα δεχτεί την αντιπροσωπεία των τοπικών φορέων.

Αν αυτό δεν είναι κωλοτούμπα, τότε πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η συμπεριφορά;

Μιλάμε για μια διοίκηση, σε μια Ομοσπονδία που κάνει την μια γκέλα μετά την άλλη, για έναν πρόεδρο όπως είναι ο Γραμμένος που έχει αποδειχθεί έρμαιο του παρακράτους που υπάρχει μέσα στην Ομοσπονδία. Ας μας πει ο κ. Γραμμένος, ποιος κάνει κουμάντο; Αυτός ή ο πολύς Αλέξης Δέδες που είναι και ο ενορχηστρωτής της επιχείρησης αρπαγής του τελικού του Conference Cup από το Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο.

Η συμπεριφορά του Γραμμένου, του Δέδε και του παρακράτους που υπάρχει μέσα στους κόλπους της ΕΠΟ είναι τουλάχιστον χυδαία. Ο εμπαιγμός απέναντι σε μια ολόκληρη πόλη γιατί πλέον το πράγμα ξεφεύγει από την κόντρα που έχουν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και αγγίζει όλο το Ηράκλειο.

Ο κ. Γραμμένος πρέπει να αντιληφθεί πως απέναντι του έχει μια δημοτική αρχή που αποτελεί δείγμα σοβαρότητας σε όλη την Ελλάδα, έναν Δήμαρχο που έχει κερδίσει τον σεβασμό φίλων και εχθρών. Ένας άνθρωπος επιστήμονας, ενάρετος δικηγόρος που κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών του Ηρακλείου στις εκλογές του Μάη του 2019.

Η ανάλγητη και επαίσχυντη συμπεριφορά του προέδρου της ΕΠΟ απέναντι στους τοπικούς φορείς αλλά κυρίως απέναντι στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό δείχνει και το παρακράτος που επικρατεί εντός της Ομοσπονδίας που δεν λογαριάζει ούτε θεσμούς αλλά κυρίως δεν σέβεται τον Δήμαρχο της πόλης που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον και έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διοργανώσει ένα τέτοιο σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να αντιληφθεί πως απέναντι του δεν έχει κάποιον τυχαίο “βλαχοπρόεδρο” μιας Ένωσης που με το ζόρι μπορεί να αρθρώσει δύο λέξεις ενώ την ίδια ώρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ποιο στόμα θα ταΐσει και τίποτα άλλο. Ο Γραμμένος έχει απέναντι του μια πόλη – κόσμημα και έναν Δήμαρχο που τον σέβονται και τον εκτιμούν άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερα προσόντα από τον ίδιο και πολύ μεγαλύτερου κύρους από ότι ο θεσμός του προέδρου της ΕΠΟ. Απέναντι του έχει τον πρώτο δημότη του Ηρακλείου και αποτελεί ντροπή η συμπεριφορά του απέναντι σε εκείνον ως πρόσωπο και στην συνέχεια σε όλους τους τοπικούς φορείς.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook