Ο Ροκάκης πρέπει να ταράξει στις αγωγές Λεουτσάκο και Σούπερ Λιγκ 2!

Η ακύρωση της αναδιάρθρωσης ήταν αναμενόμενη όσο ο άσος σε ένα ματς Γιουβέντους – Τριγλία Χαλκιδικής. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Το έλεγα και το φώναζα στους φίλους από τα Χανιά όπως ο Μάκης Καρτσωνάκης από το athlitiko.gr ότι ο Θεός να κατέβαινε στην γη, αναδιάρθρωση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει. Ήταν τόσο αναμενόμενη, παρά τα όσα διέρρεαν δεξιά και αριστερά, η σημερινή απόφαση που τελικά πέρασε με μεγαλύτερη πλιεοψηφία και το εκκωφαντικό 13-1!

Το έγραφα χθες στο Gentikoule, το γράφω και σήμερα στο athleticradio.gr: Τα Χανιά έχουν δίκιο να φωνάζουν (όπως και ο Λεβαδειακός) για την τήρηση της νομιμότητας μόνο που η… νομιμότητα αφορούσε την διεξαγωγή των play offs της Σούπερ Λιγκ 2 και όχι την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1! Τα Χανιά και ο Ροκάκης έχουν δίκιο να φωνάζουν μόνο που ξεκίνησαν να φωνάζουν καθυστερημένα όταν ο Απόλλωνας του Μονεμβασιώτη τους έπιασε στον ύπνο και δεν πήραν χαμπάρι για τα παιχνίδια που παίζονταν πίσω από την πλάτη τους. Παιχνίδια στα οποία συμμετείχε και ο Λεουτσάκος που η θητεία του κρίνεται τόσο πετυχημένη που έπειτα από 3 χρόνια, έτρεξαν να ανανεώσουν την θητεία του για ακόμα μια τετραετία σαν να είναι o best ever παράγοντας όλων των εποχών!

Τα Χανιά, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, πως έχασαν το τρένο του ονείρου της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ 1. Πήγε Ιούλιος για να φωνάξουν, να κάνουν συναντήσεις, να ζητήσουν την βοήθεια πολιτικών (αλλά και πολιτικάντηδων που βρήκαν ευκαιρία να εμφανιστούν σαν τους λαγούς) που έτρεξαν πρόθυμοι να σταθούν στο πλευρό της ομάδας.

Πλέον τα Χανιά πρέπει να προετοιμάζονται για την Σούπερ Λιγκ 2, το τρένο χάθηκε πριν από δύο μήνες όταν άφηναν το προεδρείο της να αλωνίζει δεξιά και αριστερά, να ψηφίζει διακοπή του πρωταθλήματος και ενώ ήταν στο -4 από τον Απόλλωνα Σμύρνης που ήδη είχε κάνει παρασκηνιακά όσα χρειαζόταν να κάνει ώστε να ετοιμάζεται, όλως περιέργως, εδώ και μήνες για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ροκάκης δεν έχει πλέον κανέναν άλλον δρόμο, είναι ο μόνος που πρέπει να ακολουθήσει και αυτός είναι να τους ταράξει δικαστικώς όλους, ακόμα και δεν πετύχει τίποτα. Να τους τρέξει όμως στα δικαστήρια, να τους δείξει ότι δεν είναι κορόιδα, ούτε χαζοί στα Χανιά που είδαν το τυρί, έπεσαν στην φάκα και στο τέλος θα τους πουν και… από πάνω.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook