Ούτε ο Σεφερλής έχει δημιουργήσει τέτοιο θίασο όσο η Σούπερ Λιγκ 2

Ένα πρωτάθλημα παρωδία που επιβεβαιώνει όλα όσα γράφαμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Το έχουμε πει ξανά και ξανά. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 είναι το χειρότερο σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό δεν έχει να κάνει με (όχι όλους) τους παράγοντες των ομάδων που σε χαλεπούς καιρούς αρκετοί εξ’ αυτών βγάζουν λεφτά από την τσέπη τους για να τις χρηματοδοτούν. Για την ασυδοσία που επικρατεί σε αυτήν την κατηγορία έχουν μιλήσει άλλοι πιο πριν. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει και με τους “1/2” που είναι “μανούλες” σε τέτοιες ιστορίες.

Άλλα, άντε πες ότι εγώ είμαι κακοπροαίρετος και καχύποπτος για να σκεφτώ όλα όσα συμβαίνουν με κινητά σε θεωρεία και όχι μόνο, πάμε και από την πλευρά της οργάνωσης του πρωταθλήματος; Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα. Βασικά, το να επικαλούμαι τον Μάρκο Σεφερλή είναι κάτι στο οποίο τον αδικώ. Οι τύποι που διοικούν το πρωτάθλημα είναι καλύτεροι κωμικοί. Τον έχουν ξεπεράσει δημιουργώντας έναν συνεταιρισμό που δεν γνωρίζει τι ξημερώνει, όχι την επόμενη μέρα, αλλά την επόμενη ώρα.

Τελευταία παράσταση του εν λόγω θιάσου: Η ακύρωση της συνάντησης για το μέλλον της κατηγορίας λόγω των εκλογών στην Σούπερ Λιγκ 1. Δηλαδή δεν γνώριζαν εδώ και μια εβδομάδα ότι την Παρασκευή έχουμε εκλογές εκτός και αν δεν έχουν ίντερνετ στα σπίτια τους και το έμαθαν εκτάκτως.

Με αυτά και με αυτά πουλάνε “φούμαρα” για αναδιαρθρώσεις ενώ την ίδια στιγμή δεν έχουν καταλήξει στο προφανές: Τι θα γίνει αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα; Ποιοι θα ανέβουν; Και εκείνοι που είναι από την τρίτη θέση και κάτω τι θα κάνουν; Οι άνθρωποι προκαλούν τόσο πολύ γέλιο που σε λίγο το Netflix θα τους ζητήσει την παραχώρηση δικαιωμάτων για να ανέβει κωμωδία με τίτλο “Σούπερ Λιγκ 2: Τα κατορθώματα του Λεωνίδα”.

Οι ημέρες περνούν, οι ομάδες νομίζουν ότι θα παίξουν, κάποιοι δεν θέλουν να παίξουν γιατί δεν υπάρχει σάλιο, άλλοι δεν θέλουν να παίξουν γιατί το συμφέρον τους αυτό επιτάσσει και πάει λέγοντας.

Όμως στην μικρή Λίγκα (πανάθεμα τους, θέλουν και συνεργασία με ομάδες της Αγγλίας για να εξάγουν αυτό το προϊόν που κάνει υπερήφανη ολόκληρη την Ελλάδα.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook