Η μεγάλη νίκη: Η Χρυσή Αυγή στα σκουπίδια

Ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει ο ένας ή ο άλλος μια είναι η μεγάλη νίκη. Η Χ.Α. έμεινε εκτός Βουλής. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr.

Τώρα η Μάγδα Φύσσα, το σύμβολο όλων μας στην μάχη με το φασιστικό μόρφωμα, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη. Ναι, το παιδί της δεν το πήρε πίσω, ούτε θα το αγκαλιάσει ξανά. Όμως ήταν η “μάνα” όλων μας. Ακόμα και εμένα, που την έχασα πρόωρα πριν προλάβει να πάρει το εγγόνι της στην αγκαλιά της.

Σε μια περίοδο μεγάλων πολιτικών συζητήσεων, είναι το ευχάριστο νέο της βραδιάς. Είναι ένας λόγος για να χαμογελούμε και να είμαστε αισιόδοξοι. Πως η Χρυσή Αυγή δεν θα υπάρχει πλέον στην ελληνική Βουλή. Ένα γκρουπ ανθρώπων που επειδή είχαν μπει στην Βουλή, πίστευαν πως τα αίσχη τους και τα δολοφονικά τους ένστικτα θα κρύβονταν πίσω από το πραγματικό τους προσωπείο.

Το προσωπείο των Ναζί και των εγκληματιών.

Εκείνων που έσφαξαν τον Παύλο Φύσσα επειδή απλά είχε αντίθετα “πιστεύω” από τα δικά τους.

Εκείνων που έβγαιναν στους δρόμους της Αθήνας και μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν να έχει αντίθετο χρώμα, διαφορετικό όνομα με το δικό μας και επειδή τον έλεγαν “Χασάν” ή “Μοχάμεντ”.

Κρύβονταν πίσω από την ιδιότητα του βουλευτή.

Τώρα;

Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουν αυτό που αξίζουν. Να πάρουν τον δρόμο για την φυλακή. Η παρέα των τραμπούκων, των μαχαιριών και των επιθέσεων απέναντι σε κάθε ανυπεράσπιστο που έβρισκαν στον δρόμο τους.

Όλοι εκείνοι οι “άντρες” που ποτέ δεν πήγαιναν στους δρόμους, ένας εναντίον ενός, αλλά ακόμα και σε αυτό έκαναν τις… κότες. Γιατί φάνηκε και στο δικαστήριο, στην δίκη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Μόλις έσφιξαν τα γάλατα. έβαλαν τα κλάματα και άρχισαν τις λιποθυμίες.

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη νίκη.

Όμως είναι η αρχή της μεγάλης νίκης. Τώρα πρέπει να ξεκινήσει ακόμα μεγαλύτερος πόλεμος. Να γίνουν μαθήματα για το πως οι Έλληνες έφτασαν να βάζουν στην Βουλή την Χρυσή Αυγή.

Το πως εκείνοι οι απατεώνες έφτασαν στο σημείο να πείθουν τους Έλληνες να τους ψηφίζουν ενώ το μόνο που έκαναν ήταν να παίρνουν τα λεφτά του ελληνικού λαού για να περνούν ζωή χαρισάμενη και τα σκοτάδια να βγαίνουν σαν… “άντρες” που ήταν για να βρουν ανυπεράσπιστα προσφυγόπουλα και να τα μαχαιρώσουν, να τα εκφοβίσουν και να δείξουν τι… μάγκες είναι.

Τώρα έρχονται τα δύσκολα για τους χρυσαυγίτες. Να πάνε στα δικαστήρια και να καταδικαστούν για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και τόσων άλλων ανθρώπων που βρέθηκαν στον δρόμο τους και δεινοπάθησαν.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ένας λόγος για να χαμογελάς σήμερα.

Όμως υπάρχει δρόμος ακόμα και είναι μακρύς για να εξαφανιστούν από προσώπου γης…

3 απαντήσεις στο “Η μεγάλη νίκη: Η Χρυσή Αυγή στα σκουπίδια”

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook