Όταν ο Εργοτέλης έβλεπε τα τρένα να περνούν από μπροστά του

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την, αναμενόμενη, μεταγραφή του Καΐπερς και ο Μανώλης Σαρρής γράφει το άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr για τον τρόπο που ο Εργοτέλης βγήκε χαμένος και ο Βέλγος φουλ κερδισμένος.

Η μεταγραφή του Ούγκο Καΐπερς στον Ολυμπιακό έφτασε στο, τυπικό, τέλος του το βράδυ της Δευτέρας όταν και ανακοίνωσε την μεταγραφή του. Είδηση δεν υπάρχει γιατί αφενός ο Βέλγος είχε ξεκινήσει προετοιμασία από την περασμένη Δευτέρα και αφετέρου η μεταγραφή του στον Πειραιά ήταν σίγουρο εδώ και έναν χρόνο.

Το θέμα δεν είναι η μεταγραφή του Καΐπερς στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν γνωστό εδώ και έναν χρόνο. Το θέμα είναι ότι ο Εργοτέλης φώναζε σαν το “σκυλί” εδώ και έναν χρόνο πως θα κάνει και θα δείξει και τελικά δεν έκανε τίποτα γιατί δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απολύτως. Άντε ο Καΐπερς δεν έπαιξε μπάλα για έναν χρόνο και κάτι έγινε. “So fucking what” που λένε και οι φίλοι μας αφού τελικά αυτό που έγινε ήταν να “περάσει” του Βέλγου και ο Εργοτέλης να μείνει με τα λεφτά που πήρε από την ΑΕΚ και τα οποία μπορεί να ήταν αρκετά όμως με αυτά χάθηκαν δύο παίκτες.

Ο Καΐπερς και ο… Ιατρούδης. Και ο νοών νοείτο.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook