Μην κοιτάξετε ξανά πίσω!

Είμαι κατά των παραδόσεων. Δεν γουστάρω να μιλάω για αριθμούς και νούμερα που στον αθλητισμό τους λένε όλοι “παραδόσεις”. Οπότε μην ακούσω να λέει κάποιος ότι ο ΟΦΗ έπεσε “θύμα” της παράδοσης και έχασε στην Βέροια. Ναι, ο ΟΦΗ έχασε ένα παιχνίδι από μια ομάδα μέτρια που δεν θα τερματίσει πάνω από την 10η θέση. […]

Είμαι κατά των παραδόσεων. Δεν γουστάρω να μιλάω για αριθμούς και νούμερα που στον αθλητισμό τους λένε όλοι “παραδόσεις”. Οπότε μην ακούσω να λέει κάποιος ότι ο ΟΦΗ έπεσε “θύμα” της παράδοσης και έχασε στην Βέροια.

Ναι, ο ΟΦΗ έχασε ένα παιχνίδι από μια ομάδα μέτρια που δεν θα τερματίσει πάνω από την 10η θέση.

Ναι, ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν απών παρουσιάζοντας μια τραγική εικόνα με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μόλις μια ευκαιρία.

Ναι, ο ΟΦΗ έχασε ένα παιχνίδι που μόνο το δικό του “πτώμα” μπορούσε να χάσει.

Ναι, ο Χατζηνικολάου έκανε λάθη και δεν του βγήκε ο Βερόν

Ναι, έκαναν λάθη ο Πίτσος και ο Μπερτίν με αποτέλεσμα ο… κοντός Σαιτιώτης να βάλει γκολ με κεφαλιά!

Όμως, αυτός ο ΟΦΗ και αυτό το ρόστερ είναι μακράν το καλύτερο στην Β΄ Εθνική. Αυτός ο ΟΦΗ διαθέτει την καλύτερη ομάδα και σε κάθε γραμμή. Ποια ομάδα διαθέτει καλύτερο αμυντικό δίδυμο από τους Ψωμά  – Μπερτίν; Ποια ομάδα είναι τόσο πλήρης στην μεσαία γραμμή; Έξω ο Βερόν, μέσα ο Κατσικογιάννης. Στο Ηράκλειο ο Κάλαϊτζιτς και ο Μπούρμπος.

Όμως αυτός ο ΟΦΗ είναι φέτος φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα! Αυτός ο ΟΦΗ δεν πρέπει να κοιτάξει πίσω του καθόλου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα, έχω να πω. Ότι ο ΟΦΗ έχασε ένα παιχνίδι με κωμικό τρόπο και από μια ομάδα που στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε κλωτσοσκούφι αλλά τώρα πρέπει να τους “χτυπάει” όπου τους βρίσκει.

Για τον φετινό ΟΦΗ δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κάθε αγωνιστική πρέπει να δείχνει την ανωτερότητα του και να μην βλέπει… αντιπάλους. Να τους αλλάζει τα φώτα εντός και εκτός “Γεντί Κουλέ”. Να δείξει ότι είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα.

Υ.Γ. Ο κόσμος ξέρει και στηρίζει την ομάδα. Την αγαπάει και δεν τολμάει να πηγαίνει σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας για να στηρίξει παίκτες και προπονητή. Ποια ομάδα έχει στείλει 400 φιλάθλους στην άλλη άκρη της Ελλάδας όπως πέρυσι στην Δράμα; Καμία στην Ελλάδα! Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα που άπαντες έχουν ανάγκη την βοήθεια του κόσμου.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook