Ο Εργοτέλης δεν έχει δρόμο για χάσιμο…

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τον χρόνο που ΔΕΝ έχει ο Εργοτέλης.

Χρονικά ο Εργοτέλης ξεμπέρδεψε νωρίτερα από ότι ο περσινός ΟΦΗ. Και αυτό είναι ένα συν για τον Γιώργο Βρέντζο και την διοικητική σταθερότητα που αναζητείται για τον Εργοτέλη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Εργοτέλη είναι η ασάφεια που επικρατεί και η οποία αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται. Ναι ο Εργοτέλης θέλει να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική αλλά παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, άκρη δεν έχει βρεθεί. Και αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος εν όψει της νέας προσπάθειας που ξεκινάει. Είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί σύντομα αν και προσωπικά δεν το βλέπω (χωρίς καμία ευθύνη του Εργοτέλη), ωστόσο παίζει σημαίνων ρόλο στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Ακόμα και αν η διοίκηση του Γιώργου Βρέντζου είναι διατεθειμένη να πληρώσει αρκετά χρήματα ώστε ο Εργοτέλης να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα γιατί όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του φετινού ΟΦΗ το όνομα και η χάρη δεν παίζουν κανέναν ρόλο. 

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει παρότι επαναλαμβάνω ότι ο Εργοτέλης έκλεισε τα εσωτερικά του ζητήματα πολύ νωρίτερα από ότι έκανε ο περσινός ΟΦΗ. Αυτό πρέπει να αποτελέσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τις επόμενες ενέργειες που θα γίνουν αφού πλέον έχει ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και αν από την πλευρά των ποδοσφαιριστών δεν θα υπάρχει πρόβλημα (γιατί υπάρχουν πολλοί και καλοί), στα υπόλοιπα ζητήματα πρέπει να ξεκινήσει ένας σχεδιασμός που θα έχει άμεσα αποτελέσματατα αλλά και ανακοινώσεις.

Το ξεκαθάρισμα σε διοικητικό επίπεδο είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τον Εργοτέλη που οι άνθρωποι του οφείλουν και πρέπει να το εκμεταλλευτούν στο έπακρον προκειμένου να φανουν πιο δυνατοί και κυρίως πιο έτοιμοι για τη νέα πρόκληση που τους περιμένει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook