Ο Παπουτσάκης πληγώθηκε εκ των έσω…

Ο Εργοτέλης, ο Παπουτσάκης και τα πυρά του Βέλιτς. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την καθημερινότητα του Εργοτέλη.

Γνωστής, 100%, των πραγμάτων που συμβαίνουν στον Εργοτέλη δεν είμαι. Και ξεκινάω έτσι αυτό το blog για να μην βρεθεί κανένας να με χαρακτηρίσει “ξερόλα” και παντογνώστη. Δεν έπαιξα ποτέ αυτόν τον ρόλο και δεν πρόκειται ποτέ να τον παίξω.

Όμως γνωρίζω πολύ καλά τον χαρακτήρα του Δημήτρη Παπουτσάκη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ευθύ, τίμιο και πάνω από όλα εξαιρετικό χαρακτήρα. Και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι αν δεν ήταν ο Παπουτσάκης, τώρα ο Εργοτέλης θα αγωνιζόταν στην Γ Εθνική και σίγουρα δεν θα είχε τον ρόλο του ΟΦΗ αλλά αυτόν, του Αστέρα Βάρης ή της Τριγλίας Ραφήνας (ας μην με παρεξηγούν τα συμπαθή σωματεία της Αττικής).

Ο Εργοτέλης αγωνίζεται τώρα στην Football League μόνο και μόνο λόγω του Δημήτρη Παπουτσάκη. Αυτό το γνωρίζουν όλοι στο Μαρτινένγκο και πρέπει να πιστωθεί σε αυτόν, το γεγονός ότι ο Εργοτέλης παραμένει ζωντανός.

Το τι έχει ακολουθήσει τους δύο με τρεις επόμενους μήνες είναι κάτι που αποτελεί εσωτερικό θέμα στον Εργοτέλη. Ο Βέλιτς στην συνεντευξη του στον Athletic Radio 104,2 ναι μεν κατηγόρησε τον Παπουτσάκη ότι του παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά αλλά εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλος πρόεδρος που θα έλεγε αλήθεια και δεν θα κρυβόταν σαν το 5χρονο παιδάκι.

Όπως επίσης, μου έκαναν τρομερή εντύπωση τα όσα είπε ο Βέλιτς για τον εσωτερικό πόλεμο που δέχτηκε και τις διαρροές που υπήρξαν. Γιατί είναι δεδομένο πως ο Παπουτσάκης δεν αρέσκεται σε τέτοιου είδους επικοινωνιακά παιχνίδια.

Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη πληγώθηκε εκ των έσω και αυτό νομίζω πως είναι κάτι που ΠΛΕΟΝ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Όταν πριν από δύο μήνες ζητούσε συστράτευση δυνάμεων και πλέον αυτό δεν συμβαίνει, είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ο Παπουτσάκης. Ασφαλώς και εκείνος έκανε λάθη αλλά ενδεχομένως το μεγαλύτερο ήταν ότι εμπιστεύτηκε τους λάθος ανθρώπους στις λάθος στιγμές.

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και στο εξής; Είτε ο Δημήτρης Παπουτσάκης πρέπει να βγει και να μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί στον Εργοτέλη, είτε να σιωπήσει και να ακολουθήσει τον μοναχικό δρόμο της επιβίωσης του συλλόγου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook