Ο επόμενος παίκτης που θα φέρει λεφτά στον Εργοτέλη

Τον βλέπεις μικρόσωμο και κάπως αδύνατο. Δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά ένα 90λεπτο αρκεί για να αντιληφθείς την σπάνια πάστα ποδοσφαιριστή που έχει. Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τον επόμενο παίκτη που θα πουλήσει ο Εργοτέλης.

Ο λόγος για τον Αντώνη Μπουρσέλη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Εργοτέλη στο ΑΕL FC Arena. Έστω και αν το πρώτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα” δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Μια ήττα που ήρθε με αυτόν τον τρόπο και κατά συνέπεια πέρασε σε δεύτερη μοίρα η απίστευτη εμφάνιση του 21χρονου μέσου του Εργοτέλη.

Παρακολούθησα ολόκληρο το παιχνίδι του Εργοτέλη και μετά το πρώτο 20λεπτο, περίμενα πως και πως να δω τον Μπουρσέλη να παίρνει την μπάλα. 22 χρονών μόλις και μικρός στο δέμας, ο βραχύσωμος μέσος αποτελεί το επόμενο “εξαγώγιμο” προϊόν της ακαδημίας του Εργοτέλη. Ο Εργοτέλης έχει αναδείξει όπως βέβαια έχει πουλήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές μέσα στα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως έρχεται η ώρα του Μπουρσέλη.

Όπως γράφω στον πρόλογο, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που με την πρώτη φορά δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά είναι ένας σύγχρονος box to box μέσος που μαρκάρει και δημιουργεί παράλληλα ενώ αρκετές φορές “πατάει” την αντίπαλη περιοχή όπως συνέβη και στο παιχνίδι με την Λάρισα που σκόραρε προλαβαίνοντας την έξοδο του Καβουσάκη.

Βραχύσωμος μέσος με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση ενώ δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στην φωτιά και να πάει δυνατά στην κόντρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκτήσει εμπειρίες προκειμένου να αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοση του. Αν και αυτό είναι ένα πρόβλημα που λύνεται μέσα από την σταθερή παρουσία του στην 11αδα του Εργοτέλη.

Ο Μπουρσέλης που παρότι είναι μόλις 21 χρονών, έχει ήδη “ψηθεί” στην Γ Εθνική όταν είχε αγωνιστεί στον Κρουσώνα, βασικός και αναντικατάστατος σε 15 παιχνίδια. Πλέον, είναι στο δικό του χέρι να παρουσιάσει χαμηλούς τόνους γιατί είναι σίγουρο πως τον περιμένει αρκετή δουλειά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook