Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον λαό όχι για τους καρεκλοκένταυρους!

Βρε διώξτε τον κόσμο από τα γήπεδα. Μην αφήσετε φίλαθλο ούτε… για δείγμα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο athleticradio.gr

Ναι, χειροκροτήστε! Χειροκροτήστε άφοβα και πανηγυρίστε για τα μεγάλα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας! Αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για να τιμωρηθούν οι… χούλιγκανς! Του ΟΦΗ, του Εργοτέλη, του Πλατανιά, της Καλλονής και του Πανθρακικού.

Να πιάσετε όμως να τιμωρήσετε όλα εκείνα τα καλόπαιδα που είναι μέσα στις… μισές κατηγορίες του Ποινικού Κώδικα, προφανώς είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο.

Αδειάστε τα γήπεδα, μην αφήσετε κανέναν να πλησιάσει ποτέ ξανά. Ακόμα δεν το καταλάβατε; Για όλα φταίνε οι οπαδοί. Ναι, εκείνοι που στερούνται από το εισόδημα τους για να αγοράσουν εισιτήριο, εκείνοι που κάθε καλοκαίρι μαζεύουν ευρώ – ευρώ για να πάρουν ένα διαρκείας και να μην χάνουν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.

Την βρήκαμε την λύση, για όλα φταίνε οι οπαδοί! Εκείνοι στήνουν τα παιχνίδια, εκείνοι πλακώνονται μέσα στα γραφεία, εκείνοι φταίνε για όλα. Διώξτε τους από τα γήπεδα να ησυχάσουμε!

Τα (ήδη ρημαγμένα) ελληνικά γήπεδα, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, θα ρημάξουν ακόμα περισσότερο. Να μην δούμε… ούτε ψυχή ξανά στις εξέδρες. Να μην υπάρχει φίλαθλος ούτε για δείγμα. Έτσι για τιμωρία γιατί είμαστε ισχυροί και κάνουμε ότι γουστάρουμε.

Και μετά τρέχα… μαλάκα οπαδέ να πληρώνεις για την αγαπημένη σου ομάδα. Τρέχα να δίνεις λεφτά για να αγοράζεις εισιτήριο. Και όταν σε φωνάξει ξανά η Κυβέρνηση, εσύ να πας. Έτσι γιατί οι οπαδοί φταίνε για όλα. Δεν είδατε πως έκλεισαν τα γήπεδα; Μέσα σε 5 λεπτά. Και οι ανεκδιήγητοι που εξουσιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, παραμένουν άσπιλοι και αμόλυντοι!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook