Ιδού η Ρόδος (αύξηση μτκ), ιδού και το πήδημα (1 εκ. ευρώ)!

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο athleticradio.gr το επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Εργοτέλη και σημειώνει πως όλα θα αλλάξουν με μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ο εκ Βέροιας επιχειρηματίας Θεόδωρος Καρυπίδης ενδέχεται να μπει στην καθημερινότητα μας για τα καλά. Εφόσον πάνε όλα καλά για τον Εργοτέλη και ο Μακεδόνας επιχειρηματίας «αγοράσει» την ΠΑΕ τότε ο σύλλογος θα γυρίσει οριστικά σελίδα.

Ο ίδιος, όπως έχετε ήδη διαβάσει, δεν κρύβεται αλλά αντιθέτως βγαίνει μπροστά, μιλάει και εκφράζει την πίστη του ότι σύντομα θα αναλάβει τις τύχες του Εργοτέλη. Κάτι που όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Ή τώρα ή ποτέ.

Τα δεδομένα και η κατάσταση είναι πολύ πιο απλή από όσο πιστεύουμε. Από την στιγμή που ήδη έχει προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο Θεόδωρος Καρυπίδης το μόνο που μένει να κάνει είναι να ρίξει το χρήμα.

Με την μετοχική σύνθεση του Εργοτέλη να αποτελείται ουσιαστικά μόνο από το ποσοστό του Δημήτρη Παπουτσάκη – φυσιολογικά η πλευρά Τζώρτζογλου δεν θα συμμετάσχει στην αύξηση – ο Καρυπίδης απλά απομένει να ρίξει «ζεστό» χρήμα και να βάλει το 1 εκ. ευρώ που απαιτείται για να γίνει το «αφεντικό» στον Εργοτέλη.

Ουσιαστικά, το παιχνίδι παίζεται μεταξύ Παπουτσάκη και Καρυπίδη. Πιστεύω και είμαι βέβαιος ότι ο Δημήτρης δεν πρόκειται να αφήσει τον Εργοτέλη κάποιου που δεν του έχει εμπιστοσύνη αλλά και ότι ο σύλλογος θα έχει παρών και μέλλον.

Πλέον, ο Καρυπίδης το μόνο που απομένει να κάνει είναι να βάλει τα χρήματα και από την στιγμή που ο ίδιος δεν κρύβεται αλλά αντιθέτως βγαίνει προς τα έξω, τότε μένει να δούμε και τις προθέσεις του.

Εφόσον, ο ίδιος έχει αποφασίσει να επενδύσει, τότε θα προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση του 1 εκ. ευρώ και θα γίνει «αφεντικό» στον Εργοτέλη. Σκεπτόμενος θετικά και ερμηνεύοντας τις μέχρι τώρα κινήσεις του, τολμώ να πω ότι αυτό έχει στο μυαλό του. Διαφορετικά, δεν θα είχε λόγο να «εκτεθεί» το όνομα του στο Ηράκλειο και την Ελλάδα.

Ιδού η Ρόδος (αύξηση μτκ), ιδού και το πήδημα (1 εκ. ευρώ) λοιπόν… 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook