Μπροστά πετάει φωτιές – πίσω θέλει ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την πρεμιέρα του Εργοτέλη που φωνάζει ότι θέλει επειγόντως ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Ο Εργοτέλης ήταν από τις ομάδες – αν όχι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ – που κέρδισε συνολικά τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.

Γιατί; Γιατί πήρε βαθμό σε μια έδρα όπου δεν θα πάρουν άλλες πολλές ενώ ήταν και μια από τις ελάχιστες ομάδες που όλοι πίστευαν ότι το ματς θα λήξει άσος. Και όμως, ο Εργοτέλης όχι μόνο πήρε τον βαθμό αλλά πήρε ένα αποτέλεσμα που τον αδικεί μιας και η εικόνα του ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους ενώ άξιζε πέρα ως πέρα το τρίποντο!

Τι κρατάμε από την πρεμιέρα του Εργοτέλη; Την εξαιρετική εμφάνιση των Μπαντιμπανγκά και Μπαμ – Μπαμ αλλά και το ότι παρουσίασε μια σούπερ εικόνα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του. Κάτι αναμενόμενο, αν κρίνουμε και από τα έργα του Πετράκη στον ΟΦΗ.

Το μεσοεπιθετικό κομμάτι στηρίχθηκε στους δύο παραπάνω παίκτες και βέβαια στον Εργοτέλη μπορούν να ελπίζουν ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση όταν μπουν στην 11αδα οι Ρομάνο και Βερπακόφσκις.

Όμως, παράλληλα με τα χαμόγελα που δημιούργησε η εικόνα του Εργοτέλη, στην ομάδα θα πρέπει να προβληματιστούν και για τα λάθη που έφεραν την ισοπαλία. Ο Εργοτέλης δέχτηκε δύο γκολ – καρμπόν που προήλθαν από το κέντρο της άμυνας.

Κάτι που δείχνει ότι η ομάδα φωνάζει ότι θέλει επειγόντως την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ που θα λύσει τα προβλήματα στην άμυνα.

Με την απόκτηση ενός στόπερ – ηγέτη, ο Εργοτέλης θα πορευτεί με μεγαλύτερη σιγουριά ενώ δεν θα πάει στράφι και η εξαιρετική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αλλά και η ομοιογένεια που υπάρχει. Ένα στοιχείο που φάνηκε στο γήπεδο και το οποίο διαθέτουν ελάχιστες ομάδες στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Εργοτέλης θα πρέπει άμεσα να βρει ένα στόπερ – αντάξιο του επιπέδου του πρωταθλήματος που δεν θα «κάψει» την υπόλοιπη ομάδα και σίγουρα αξίζει να γίνει μια υπέρβαση στο ρόστερ.

Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί και είναι σίγουρο ότι ο Εργοτέλης θα κινηθεί για την ενίσχυση της άμυνας του. Και όσο πιο γρήγορα το κάνει, τόσο το καλύτερο για μια ομάδα που δείχνει ότι έχει να δώσει πολλά στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook