Όλοι την φοβούνται αλλά ΟΛΟΙ θέλουν την ΑΕΚ!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τις Κρητικές ομάδες που ΔΕΝ θέλουν την ΑΕΚ αλλά που κατά βάθος εύχονται να είναι στον ίδιο όμιλο με εκείνη!

Περιμένοντας με αγωνία τους ομίλους της νέας Football League 2 βλέπουμε εν μέρει μια μικρή “υποκρισία” από τις Κρητικές ομάδες. Δηλώσεις ή διαρροές του τύπου “να μην μπούμε με την ΑΕΚ στον ίδιο όμιλο” και διάφορα άλλα τέτοια.

Επί της ουσίας όμως η αλήθεια είναι ότι ΟΛΕΣ οι Κρητικές ομάδες θέλουν να είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ. Το γνωρίζουν και οι παράγοντες τους ότι έχοντας την ΑΕΚ στον ίδιο όμιλο τα οφέλη είναι περισσότερα από τις… απώλειες.

Τι εννοώ; Ότι μια πιθανή “διασταύρωση” με την ΑΕΚ θα φέρει πολλά καλά στα σωματεία που μέχρι πριν από έναν χρόνο αγωνίζονταν σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Για παράδειγμα: Ο ΑΟΑΝ αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣ Λασιθίου και έναν χρόνο αργότερα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (αν κληρωθούν μαζί) οπότε το πρεστίζ αλλά και η αναγνωρισιμότητα για τους Αγιονικολιώτες θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το να παίξουν με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Συν τοις άλλοις, τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ οφέλη που θα αποκομίσουν από τους αγώνες με την Ένωση θα είναι τεράστια.

Σκεφτείτε απλά πόσα εισιτήρια θα κόψουν σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα επισκεφτεί τις Αρχάνες, τα Ζωνιανά, τον Κρουσσώνα ή την Γέργερη. Ο Ρούβας μετά βίας έκοβε πέρυσι 150 με 200 εισιτήρια. Σε ένα πιθανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και δεν θα πέφτει καρφίτσα!

Μπορεί να ακούμε λοιπόν δηλώσεις τύπου “δεν θέλουμε την ΑΕΚ” όμως στην πραγματικότητα η ψυχούλα τους το λέει πόσο πολύ θέλουν να είναι στον ίδιο όμιλο με την Ένωση.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια, οι εισπράξεις από ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά και η αναγνωρισιμότητα που θα κερδίσουν σε περίπτωση κατάκτησης ενός 3ποντου θα είναι τεράστια κέρδη για τις Κρητικές ομάδες. Συν τοις άλλοις το να κερδίσουν την ΑΕΚ, θα είναι ένα τεράστιο κίνητρο τόσο για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές όσο και για τους προπονητές με τις διοικήσεις των σωματείων.

Ειδικά, οι τελευταίοι θα μπορούν να ακουστούν σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και θα υποχρεώσουν την Αθήνα να στρέψει την προσοχή τους σε εκείνους τους αφανείς – στην κυριολεξία – εργάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Για αυτό λοιπόν, πρέπει να παρακαλούν την κληρωτίδα να τους κάνει το χατήρι να μπουν στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook