Οι 6 βαθμοί στα 9 επόμενα ματς…

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την μάχη της επιβίωσης που συνεχίζει να δίνει ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Έτσι, όπως τα κάνει ο ΟΦΗ, με τα ΔΩΡΑ που δίνει εκτός έδρας θα συνεχίσει να μας έχει όλους στην «πρίζα» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αφού δεν κατάφερε να διώξει μόνος του το άγχος με τα ματς στο ΟΑΚΑ και την Τούμπα, τώρα θα συνεχίσει να δίνει τις δικές του μάχες στην Σούπερ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την Τούμπα και πλέον από εδώ και στο εξής χρειάζεται να πάρει 6 βαθμούς ακόμα για να είναι σίγουρος. Να φτάσει τους 32 και να μην έχει καμία σκοτούρα στο κεφάλι του.

Το θέμα είναι ότι έτσι όπως έχει το πρόγραμμα του ΟΦΗ από εδώ και στο εξής, το παιχνίδι με τον Πλατανιά αποκτά ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία μιας και σε περίπτωση που πάρει τη νίκη, τότε θα έχει «καθαρίσει» την παραμονή σε μεγάλο βαθμό.

Απομένουν πλέον 8 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στον ΟΦΗ δεν πρέπει να υπάρξει κανένα περιθώριο χαλάρωσης και εφησυχασμού. Το πρόγραμμα που ακολουθεί μόνο εύκολο δεν είναι μιας και μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, ακολουθούν παιχνίδια, πραγματικά «βουνά» για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη.

Ο τεράστιος βαθμός αυτοσυγκέντρωσης που παρουσιάζει ο ΟΦΗ μέσα στο «Γεντί Κουλέ» θα πρέπει να κάνει την εμφάνιση του και την Δευτέρα ώστε η ομάδα να κάνει το ένα από τα δύο βήματα που (φαίνεται να) είναι αρκετά για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Με τον ΟΦΗ να δίνει τέσσερα ματς στο Ηράκλειο και 5 εκτός Κρήτης: Μέσα – Πλατανιά, Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννενα, Ατρόμητο / Έξω – ΠΑΟ, Βέροια, Λεβαδειακό, Βέροια, Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα στην συνέχεια και η ομάδα θα πρέπει να μοχθήσει αρκετά για να πάρει αυτούς τους 6 βαθμούς.

Γίνεται κατανοητό ότι μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα. Όποιος πιστέψει ότι ο ΟΦΗ σώθηκε, απλά δεν γνωρίζει που βρίσκεται και που πατάει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook