Πότε θα δούμε λίγη μπάλα από τον ΟΦΗ;

Ο ΟΦΗ παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ο Μανώλης Σαρρής αναλύει το φετινό φαινόμενο γράφοντας στο blog του στο athleticradio.gr.

Ο ΟΦΗ παραμένει «κολλημένος» στους 14 βαθμούς εδώ και τρία παιχνίδια ακροβατώντας σε ένα σχοινί, έτοιμο να σπάσει.

Ευτυχώς για τον ίδιο που οι υπόλοιπες ομάδες που επίσης έχουν βατό πρόγραμμα δεν το εκμεταλλεύονται ενώ είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και χειρότερες ομάδες από εκείνον.

Τι να το κάνεις όμως; Ο φετινός ΟΦΗ πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων (κόντρα σε ΑΕΚ, Λεβαδειακό) εμφανίστηκε κατώτερος του μετρίου και δείχνει να παίζει με την μοίρα του και την τύχη του.

Ο ΟΦΗ είναι με διαφορά η 1η ομάδα στα λάθη έχοντας κάνει 738 και αυτό αποδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει, κυρίως στην μεσαία γραμμή όπου δείχνει να υπολειτουργεί.

Χθες, ο ΟΦΗ βάλθηκε να κάνει… «μπασκετμπολίστα» τον Παπάζογλου υποχρεώνοντας τον να μαζεύει όλα τα ριμπάουντ μετά από κάθε άστοχη προσπάθεια.

Κατά συνέπεια ο ΟΦΗ, είναι πιο ακίνδυνος από κάθε άλλη ομάδα ενώ ήδη συμπλήρωσε τρίτο 90λεπτο δίχως να πετύχει γκολ!

Και βέβαια, είναι αυτονόητο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ παίζει για την παραμονή όπου κανένας δεν έχει παράπονο και απαιτήσεις για το κάτι παραπάνω.

Όπως επίσης, οι απαιτήσεις από τον κόσμο του ΟΦΗ είναι… αυτονόητες: Να βλέπουν τον ΟΦΗ να προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο και όχι πώς να γλυτώνει την ήττες!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook