Αυτός ο ΟΦΗ έχει φίλους…

Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο ότι ο ΟΦΗ εκφράζει κάτι διαφορετικό και νομίζω ότι όλα όσα αποκαλύφτηκαν τις εβδομάδες που ακολούθησαν, με επιβεβαιώνουν απολύτως. Το “κασσέτα – gate”, όλα όσα ακούστηκαν με την εμπλοκή παραγόντων – “λουκουμιών” για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει να παλεύει μόνος του δίχως να […]

Είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο ότι ο ΟΦΗ εκφράζει κάτι διαφορετικό και νομίζω ότι όλα όσα αποκαλύφτηκαν τις εβδομάδες που ακολούθησαν, με επιβεβαιώνουν απολύτως. Το “κασσέτα – gate”, όλα όσα ακούστηκαν με την εμπλοκή παραγόντων – “λουκουμιών” για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ συνεχίζει να παλεύει μόνος του δίχως να είναι σε κανένα στρατόπεδο τον κάνουν να αποτελεί μια από τις λίγες φωτεινές εξαιρέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια τον έχουν φέρει πίσω σε ότι έχει να κάνει με το πως τον αντιμετωπίζουν τα κέντρα αποφάσεων όμως αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι η ομάδα διατηρεί φίλους και ανθρώπους που την αγαπούν και εκφράζουν την επιθυμία να την βοηθήσουν.

Γιατί ο ΟΦΗ εκφράζει κάτι διαφορετικό και κάτι εντελώς αλλιώτικο σε σχέση με πολλά “παραμάγαζα” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ασφαλώς και η περίπτωση του ΟΦΗ χρήζει ιδιαίτερης σημασίας και αναφοράς. Γιατί ΑΥΤΟΣ ο ΟΦΗ έχει φίλους. Πραγματικούς φίλους που τον αγαπούν και τον θέλουν να βρίσκεται ψηλά.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις τελευταίες επαφές που είχε ο Νίκος Μαχλάς. Ακόμα και αν οι επιχειρηματίες της πόλης του Ηρακλείου, του γύρισαν την πλάτη και μάλιστα επιδεικτικά – τόσο για την αγορά μετοχών όσο και για την εν γένει στήριξη τους στον σύλλογο.

Όμως, υπάρχουν άλλοι Κρητικοί που φαίνεται ότι εκτιμούν περισσότερο από όσο νομίζουν κάποιοι την προσπάθεια που λέγεται ΟΦΗ. Την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο.

Την προσπάθεια που με τα λάθη της, τις άτυχες στιγμές που είχε, όσα καλά και όσα κακά έχει κάνει – διατηρεί έναν ΟΦΗ διαφορετικό και εντελώς ανεξάρτητο από κάθε κέντρο αποφάσεων και από κάθε συμφέρον που μπορεί να πλήξει την εικόνα του ή ακόμα και αυτόν τον τεράστιο κόσμο του.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook