Κάποτε θα έφτανε και αυτή η ώρα…

Έπειτα από 1,5 χρόνο έφτασε η ώρα που ο ΟΦΗ της… πολυμετοχικότητας θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό της… δανειοδότησης. Ήταν μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων από την στιγμή που αυτός ο τεράστιος κόσμος έδωσε και δίνει καθημερινά ότι μπορεί. Με την αγορά μετοχών, με την αγορά προϊόντων από εταιρείες που συνεργάζονται με […]

Έπειτα από 1,5 χρόνο έφτασε η ώρα που ο ΟΦΗ της… πολυμετοχικότητας θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό της… δανειοδότησης. Ήταν μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων από την στιγμή που αυτός ο τεράστιος κόσμος έδωσε και δίνει καθημερινά ότι μπορεί.

Με την αγορά μετοχών, με την αγορά προϊόντων από εταιρείες που συνεργάζονται με την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και με την εν γένει συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι στέκεται στο πλευρό της ομάδας.

Δεν την άφησε ποτέ μόνη της. Πάντα ήταν στο πλευρό της. Πάντα στεκόταν στο πλάι της. 1,5 χρόνο τώρα ήταν στο πλευρό του ΟΦΗ ήταν ο κόσμος του δίνοντας χρήματα από το υστέρημα του και την τσέπη του προκειμένου να τον βοηθήσει και να παραμείνει η κινητήριος δύναμη του.

Όμως, κάποτε θα έφτανε αυτή η ώρα. Η ώρα της “μη πολυμετοχικότητας”. Η ώρα που ο ΟΦΗ θα ήταν αναγκασμένος να βρει χρήματα από κάπου άλλου. Δεν μπορούσε ο κόσμος να αντέξει το βάρος της “ανοικοδόμησης” του ΟΦΗ.

Και ασφαλώς η λύση του δανείου και των εγγυητών που ανέφερε ο Μαχλάς στην συνέντευξη τύπου, αποτελεί μονόδρομο από την στιγμή που δεν βρίσκεται κανένας που θα θελήσει να βάλει τα χρήματα του στον ΟΦΗ.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν βρίσκεται κανένας την δεδομένη χρονική στιγμή. Γιατί, αν η ομάδα “καθαρίσει” τότε μπορούν να βρεθούν αρκετοί… Τώρα, όμως που η κατάσταση παραμένει δύσκολη και εκτάκτου ανάγκης δεν πλησιάζει κανένας.

Ήταν δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα έφτανε κάποτε σε αυτό το σημείο. Όμως, περισσότερο από ποτέ τώρα χρειάζεται συσπείρωση και ομόνοια αυτός ο σύλλογος. Είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του και θα βγει νικητής από αυτήν την “μάχη” που έχει ξεκινήσει.

Όμως, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αγάπη και φροντίδα. Γιατί “μάγκες” είναι αυτοί που μένουν… Και όχι εκείνοι που εγκαταλείπουν το καράβι στην πρώτη… “φουρτούνα” και στο πρώτο μεγάλο κύμα.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook