Μάγκας και τσαμπουκάς ο ΟΦΗ

Έγραφα την Δευτέρα στην Athletic Press ότι παιχνίδια όπως αυτά με τον Διαγόρα, δεν τα κρινουν τα συστήματα και οι τακτικές αλλά η ψυχή, το πάθος και η δύναμη. Και αυτά τα στοιχεία τα είχε ο ΟΦΗ κόντρα στους Ροδίτες με αποτέλεσμα να φύγει νικητής από το γήπεδο σε ένα καταλυτικό σημείο του πρωταθλήματος. Η […]

Έγραφα την Δευτέρα στην Athletic Press ότι παιχνίδια όπως αυτά με τον Διαγόρα, δεν τα κρινουν τα συστήματα και οι τακτικές αλλά η ψυχή, το πάθος και η δύναμη. Και αυτά τα στοιχεία τα είχε ο ΟΦΗ κόντρα στους Ροδίτες με αποτέλεσμα να φύγει νικητής από το γήπεδο σε ένα καταλυτικό σημείο του πρωταθλήματος.

Η μαγκιά, ο τσαμπουκάς και η δύναμη που έβγαζαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν ή και να εξαφανιστούν τα αγωνιστικά μειονεκτήματα της ομάδας. Γιατί, αγωνιστικά ο ΟΦΗ έδειξε αδυναμίες, όμως έπειτα από τέτοιες νίκες περισσότερο μετρούν όλα όσα φανερώνει και πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος.

Και η μαγκιά που έβγαλε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Αναστόπουλου που κατάφερε εντελώς αθόρυβα να “κλειδώσει” το κέντρο, έφεραν τη νίκη.

Η εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ έδειξε ένα “κλικ” από όσα είδαμε στον ΟΦΗ του 6Χ6 και με τις προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο, η ομάδα δείχνει ικανή να συνεχίσει την αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες.

Και είναι χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας να μάθει να παλεύει στα δύσκολα και να μην πέφτει ποτέ στο “καναβάτσο”. Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν τον υπολογίζουν, ο ΟΦΗ συνεχίζει, επιμένει και στο τέλος κερδίζει.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της μάχης και αυτός ο πόλεμος δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook