Μάγκες γεμίστε το «Γεντί Κουλέ»

Σε λίγο καιρό θα λέμε ότι “τον Φλεβάρη του 2011” ξεκίνησε ο πόλεμος. Γιατί για όσους δεν το κατάλαβαν εδώ και λίγες ημέρες βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Ξεκίνησε η “μάχη” από τα κέντρα αποφάσεων κόντρα στον ΟΦΗ και πιστεύω ότι έφτασε η ώρα για να πάρουν όλοι τις απαντήσεις τους. Και πριν προλάβει να βρεθεί […]

Σε λίγο καιρό θα λέμε ότι “τον Φλεβάρη του 2011” ξεκίνησε ο πόλεμος. Γιατί για όσους δεν το κατάλαβαν εδώ και λίγες ημέρες βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Ξεκίνησε η “μάχη” από τα κέντρα αποφάσεων κόντρα στον ΟΦΗ και πιστεύω ότι έφτασε η ώρα για να πάρουν όλοι τις απαντήσεις τους.

Και πριν προλάβει να βρεθεί κάποιος που θα αραδιάσει τις “πολεμοχαρείς κραυγές” του, προειδοποιώ ότι το παρακάτω κείμενο δεν απευθύνεται σε αυτούς που έχουν την διάθεση να τα “ρημάξουν” όλα ή να σκέφτονται ότι έφτασε η ώρα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Αυτό το κείμενο απευθύνεται καθαρά σε όλους εκείνους που σκοπεύουν να πάνε στο γήπεδο την Δευτέρα. Μάγκες γεμίστε το «Γεντί Κουλέ»! Να μην πέφτει καρφίτσα! Δείξτε την μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ που δεν είναι άλλη από τον κόσμο του!

Καθώς το ματς είναι τηλεοπτικό, φανταστείτε τι μήνυμα θα σταλθεί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και σε όλους εκείνους που είναι αντίπαλοι και “εχθροί” του ΟΦΗ. Ακούγοντας το βράδυ της Πέμπτης όλους τους ακροατές του Athletic Radio να μιλούν για τα συναισθήματα τους για τον ΟΦΗ, αισθάνθηκα πραγματικά παράξενα.

Αλλά πάλι έδωσα στον εαυτό μου την απάντηση ότι αυτός είναι ο λόγος που ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει και δεν κάνει πίσω. Γιατί κουβαλάει από πίσω χιλιάδες κόσμο που τον ακολουθεί πιστά. Ακόμα και τώρα, που η ομάδα έριχνε προς αυτον την μια “σφαλιάρα” μετά την άλλη, βρέθηκαν 200 πιστοί στην Καλλιθέα. Αυτό δείχνει πολλά…

Μάγκες, γεμίστε το «Γεντί Κουλέ» την Δευτέρα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την κάθαρση που πρέπει να ξεκινήσει από το Ηράκλειο.

Στείλτε το μήνυμα και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάει χαμένο…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook