Τώρα πρέπει να είναι ΟΦΗ…

Τα ψέμματα τελείωσαν. Περιθώρια για άλλες γκέλες δεν υπάρχουν και από εδώ και πέρα ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ΟΦΗ για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον ερχόμενο Μάιο. Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στον δεύτερο γύρο από το ματς με την Βέροια, δεν υπάρχουν τα περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμούς από ομάδες όπως ο Αγροτικός […]

Τα ψέμματα τελείωσαν. Περιθώρια για άλλες γκέλες δεν υπάρχουν και από εδώ και πέρα ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ΟΦΗ για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τον ερχόμενο Μάιο. Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στον δεύτερο γύρο από το ματς με την Βέροια, δεν υπάρχουν τα περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμούς από ομάδες όπως ο Αγροτικός Αστέρας και ο Εθνικός.

Δεδομένου ότι στον δεύτερο γύρο ο ΟΦΗ έχει πρόγραμμα που πρέπει να το βγάλει μόνο με νίκες θα πρέπει να δείξει από το Σάββατο ότι είναι ομάδα με στόχο και “τσαμπουκά”.

Ακολουθούν τρία παιχνίδια με τους τρεις τελευταίους της βαθμολογίας (Καρδίτσα, Καλλιθέα, Ιωνικό) και έχω την άποψη ότι άλλη βαθμολογική συγκομιδή πέραν των 9 δεν πρέπει να υπάρξει.

Διαφορετικά, ξεκινάμε τα σχέδια για πλέι – οφ και ο Θεός βοηθός… Τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν κρίνονται όχι απλά σημαντικά αλλά κάτι περισσότερο για την πορεία του ΟΦΗ.

Αν κάνει το 3Χ3=9 τότε όλα γίνονται καλύτερα και ο ΟΦΗ θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για τις δύο πρώτες θέσεις…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook