Έχουμε πολλά να πούμε…

Έχουν συμβεί τόσα πολλά από την προηγούμενη Δευτέρα που πραγματικά νιώθω να έχουν περάσει όχι μόνο 4 ημέρες αλλά 4 μήνες! Το ματς στα Γιάννενα, ο… θεός και ήλιος καλοκαιρινός Λαμπρόπουλος, η παραίτηση του Νίκου Μαχλά, οι πορείες, οι κινητοποίησεις και το αντίο του Ψωμά που ήταν ίδιο με την μέχρι τώρα αγωνισιτκή παρουσία του. […]

Έχουν συμβεί τόσα πολλά από την προηγούμενη Δευτέρα που πραγματικά νιώθω να έχουν περάσει όχι μόνο 4 ημέρες αλλά 4 μήνες! Το ματς στα Γιάννενα, ο… θεός και ήλιος καλοκαιρινός Λαμπρόπουλος, η παραίτηση του Νίκου Μαχλά, οι πορείες, οι κινητοποίησεις και το αντίο του Ψωμά που ήταν ίδιο με την μέχρι τώρα αγωνισιτκή παρουσία του. Δηλαδή τραγικό.

Προτείνω λοιπόν να τα χωρίσω σε ενότητες για να μπορούμε να τα συζητήσουμε καλύτερα:

  1. Το ματς στα Γιάννενα. Έχουν γραφτεί τόσα και τόσα πράγματα για το τι πραγματικά συνέβη εκεί. Η αλήθεια είναι μια. Η λέξη “καραγκιοζιλίκια” που χρησιμοποίησε ο Μπιτσαξής το βράδυ της Δευτέρας δεν αντιπροσωπεύει μόνο το τι συνέβη στις Ζωσιμάδες αλλά και το τι θα ακολουθήσει με την ένσταση που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ. Και εκεί πολύ φοβάμαι ότι θα δούμε πολύ μεγαλύτερα “καραγκιοζιλίκια”. Αναμένουμε λοιπόν την απόφαση…
  2. Η παραίτηση του Μαχλά. Είχε χτυπήσει καμπανάκι εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί δεν το άκουσαν και μάλλον κοιμόντουσαν. Η κίνηση του να πει “αντίο”, τους ξύπνησε και μάλλον απότομα με αποτέλεσμα να… χτυπήσουν το κεφάλι τους στο ξύλο του κρεβατιού. Οι αντιδράσεις από την πλευρά βουλευτών, υπουργών και λοιπόν φορέων αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
  3. Οι κινητοποιήσεις του κόσμου. Η δύναμη του κόσμου του ΟΦΗ φάνηκε με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Προκάλεσε τις οργισμένες αντιδράσεις προκειμένου να βρει η ομάδα το δίκιο της. Δεν θα σταθώ στο αισχρό συμβάν με την καταστροφή του αυτοκινήτου γιατί πολύ απλά δεν αξίζει να ασχολείσαι με μερικούς ηλίθιους. Εκεί που θα σταθώ είναι το γεγονός ότι καταδικάστηκε και αποδοκιμάστηκε από σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ. Και αυτό λέει πολλά.
  4. Η αποχώρηση του Ψωμά. Είναι δικαίωμα του καθενός όταν έχει πρόβλημα με τα χρήματα του να φεύγει από μια δουλειά και να πιάσει μια άλλη που θα πληρώνεται κανονικά. Αυτό έχει μεγάλη σημασία και είναι ανθρώπινο. Όμως, το να φεύγεις όταν η ομάδα σου σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη προσπαθώντας να “εκβιάσεις” κάποιες καταστάσεις τότε αυτό είναι αντισυναδελφικό. Δεν σέβεσαι απλά τον κόπο και τον ιδρώτα των συμπαικτών σου. Οπότε, τα λόγια του Ψωμά το καλοκαίρι “από μικρός ήθελα να φορέσω την φανέλα του ΟΦΗ” πάνε περίπατο. Γιατί αν ήταν όντως ο ΟΦΗ δεν θα άφηνε την ομάδα δίχως στόπερ για το ματς με την Βέροια.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook